Prosjektleder

Håndverkeriet ble etablert i 1987 som en ren maler- og byggtapetsererbedrift. I dag er vi et veletablert entreprenørselskap som er totalleverandør av alle tjenester som inngår i byggprosjekter. Vi omsetter for ca 150 millioner i året. Våre kjerneområder er innenfor rehabilitering, oppussing og ombygging. Vi har 40 ansatte, det vil si anleggsledere/bas, tømrere, malere og gulvleggere. I tillegg har vi 40 faste innleide medarbeidere. Bedriftens oppdragsgivere er utelukkende profesjonelle eiendomsforvaltere og utbyggere.

FirmaHåndverkeriet
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Er du sivilingeniør og rå på prosjektstyring?

Håndverkeriet AS er et solid selskap, som driver med rehabilitering av næringsbygg i Oslo og omegn.Våre kunder er både private og offentlige selskaper, og prosjektene er mange og variable.Vi opplever stor vekst, derfor ser vi nå etter flere dyktige prosjektledere.

Vi ser etter en sivilingeniør med bakgrunn fra byggbransjen, som lever i tråd med vårt slagord, "leverer på millimeteren". Du er rå på prosjektstyring av rehabiliteringsprosjekter og flink til å håndtere kunder. Kvalitetsfokus og gjennomføringsevne er viktige egenskaper som du kjenner deg igjen i.

Er du ambisiøs nok, og interessert i nye spennende utfordringer i et selskap med høy arbeidsmoral og godt arbeidsmiljø?

Da ønsker vi å komme i kontakt med deg. Ring oss for en uformell prat!

Kontaktperson

Kristin Bratland

Personalansvarlig

Telefon 922 46 875

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: