Prosjektleder

Kruse Smith er en av Norges ledende entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet ble etablert i Kristiansand i 1935, og har i dag rundt 880 ansatte fordelt på 10 kontorer langs kysten mellom Bergen og Oslo. Konsernets omsetning i 2016 var cirka 3,9 mrd. Kruse Smith er en innovativ og komplett aktør innen bygg, byggfornyelse, anlegg samt bolig- og eiendomsutvikling. Fra IDÉ TIL VIRKELIGHET er vår visjon. En visjon vi er stolt av å strekke oss etter - gjennom kreativitet, kompetanse og finansiell tyngde. For mer informasjon, se kruse-smith.no

FirmaKruse Smith Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Kruse Smith Entreprenør er i vekst og søker erfarne prosjektledere som kunne tenkt seg å jobbe med store og spennende prosjekter og være med å skape vekst for Kruse Smith.

Hva kan vi gjøre for deg?

Du vil få stor faglig og personlig utvikling, innflytelse og ikke minst være en viktig person på teamet som skal ivareta våre ansatte, kunder og leverandører på en god måte i en hektisk og krevende hverdag. Korte beslutningsveier i et selskap med gode verdier som vil skape et godt grunnlag for at du vil trives her hos oss.

Kruse Smith ønsker å ha høy fokus på å forstå kundens behov og skape gode løsninger for alle parter i prosjektet. Bransjen har høy fokus på digitalisering og effektivisering av alle prossser og vi ønsker å ta en ledende posisjon her. For oss er det viktig at du deler denne målsetningen. Som prosjektleder vil du være viktig for å nå våre målsetninger.

Hva er vi opptatt av?

Ledelse, organisering og fremdrift av prosjektene er avgjørende for å nå våre mål. Det er viktig for oss at ledelse skjer gjennom samarbeid med kollegaer og underentreprenører. Derfor kjenner du til LEAN eller inkluderende planlegging. Du deler våre verdier, samspillende, troverdig, ansvarlig og legger til rette produksjonen gjennom å benytte våre tilgjengelige rutiner og verktøy.

Vår kompetanse i å ha fokus på det som er viktig i et prosjekt og tilpasse oss moderne arbeidsmetoder, vil gjøre deg istand til at du får til en ytterligere utvikling som prosjektleder.

Hvem er du?

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har erfaring i å jobbe på større prosjekter innenfor bygg og som deler vårt verdigrunnlag og ambisjoner. Oppgavene og ansvaret er du kjent med, men opplevelsen i å utføre dem håper vi skal oppleves som bedre og anderledes enn hva du opplever idag.

Diskresjon

Vår rådgiver vil se til at din diskresjon er godt ivaretatt. Din henvendelse vil ikke bli kommunisert til Kruse Smith før du har gitt din godkjennelse. Ta kontakt med vår rådgiver Øyvind Sandvik i Qualified Professionals på mail eller telefon for en uforpliktende prat om dette kan være noe for deg.

Øyvind Sandvik
Daglig leder/Partner
oyvind.sandvik@q-p.no
+4791648782

Søk stilling

Vis flere stillinger: