Prosjektleder

Nasjonalmuseet samler og tar vare på, stiller ut og formidler landets mest omfattende samlinger av kunst, arkitektur og design. Vi har årlig rundt 650.000 besøkende, og er Norges største museum.
Arbeidet med nytt bygg for Nasjonalmuseet er i gang på Vestbanen og åpner for publikum i 2020. Med et samlet areal på 55.000 kvm hvorav 13.000 kvm utstillingsareal blir dette et av de største museene i Nord-Europa, og vil bli en dynamisk arena for møte mellom publikum og den visuelle kunsten. For å lykkes med dette prosjektet trenger vi nå en dyktig prosjektleder.
For mer informasjon se www.nasjonalmuseet.no

FirmaMercuri Urval for Nasjonalmuseet
FylkeOslo
Søknadsfrist05.04.2015

Som prosjektleder i oppbyggingsfasen av det nye Nasjonalmuseet vil du være en svært sentral bidragsyter for prosjektets suksess. Stillingen har stor spennvidde i oppgaver, som i tillegg til å representere museet i møter med Statsbygg og andre eksterne parter, utarbeide og oppdatere framdriftsplaner, budsjettoppfølging og anbudsarbeid, også vil innebære en sentral rolle i Nasjonalmuseets programkontor for nytt museum. Dette medfører et utvidet ansvar for å sikre at prosjektet koordineres med alle prosjekter i Nasjonalmuseets gjennomføringsprogram.

Det er ønskelig at ny prosjektleder har høyere relevant utdanning, gjerne som arkitekt, ingeniør eller siviløkonom eller lignende. Du har tung prosjektledererfaring fra store/tilsvarende prosjekter og god erfaring med økonomistyring. Du fremstår med gjennomslagskraft og myndighet, og evne til å håndtere flere komplekse oppgaver samtidig. Du har gode samarbeidsevner, og svært gode framstillingsevner på norsk og engelsk både skriftlig og muntlig.

For den rette kandidat er dette en stor mulighet til å være en sentral bidragsyter i et av Norges største kulturhistoriske begivenheter. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og fleksibel arbeidstid. Du vil jobbe tett med ledelsen, og får stor gjennomslagskraft.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Bjørn M. Godsveen, tlf. 975 59 063 eller Rannveig S. Pettersen, tlf. 975 59 065. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 5. april. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.


Søk stilling

Vis flere stillinger: