Prosjektleder

Buer Entreprenør AS er et selvstendig entreprenørselskap i Backe- Gruppen med hovedaktiviteter knyttet til boliger og yrkesbygg innen privat og offentlig sektor i Telemark og Søndre Vestfold. Vi utfører betong- og tømmerarbeider med egne ressurser. Buer Entreprenør har med sine 70 ansatte base i Porsgrunn.

BackeGruppen består av selvstendige entreprenørselskaper og prosjektutviklingsselskaper som geografisk dekker det vesentligste av Sør-og Midt- Norge. De ca. 1000 ansatte i selskapene vil i 2014 utføre arbeider for ca. 3,3 milliarder kroner, primært innenfor nybygg og rehabilitering av næringsbygg, offentlige bygg og boliger. BackeGruppen er en betydelig samfunnsaktør med solid økonomi og stor finansiell handlefrihet.

www.backegruppen.no

FirmaBuer Entreprenør
FylkeTelemark
StedPorsgrunn
Søknadsfrist30.09.2014

Som prosjektleder vil du ha teknisk, økonomisk og fremdriftsmessig ansvar for ett eller flere prosjekter.

Faglige og personlige kvalifikasjoner

  • Høyere teknisk utdanning og bakgrunn som anleggsleder/prosjektleder eller annen relevant erfaring fra byggebransjen.
  • Målrettet, serviceinnstilt, ryddig, systematisk.

Vår profil

Vi kan tilby deg et godt arbeidsmiljø med korte beslutningsveier og meget gode faglige- og karrieremessige utviklingsmuligheter.

Les mer på www.talent-gallery.no eller ring Sondre Larsen (934 05 195) eller daglig leder i Buer Entreprenør AS, Truls Moen (481 39 421) for mer informasjon.

Søknad og CV sendes til sondre@talent-gallery.no innen 30. september 2014

Vis flere stillinger: