Prosjektleder Tunnelinnredning

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Infrastructure
FylkeOslo
Søknadsfrist15.02.2019

NCC Infrastructure gjennomfører små og store infrastrukturprosjekter i Norden, med verdi fra noen millioner til flere milliarder kroner, Distrikt Tunnel & Heavy Masshandling er i dag spesialisert på tunneldriving og tunnelinnredning, og gjennomfører flere større infrastrukturprosjekter. Flere av prosjektene er i samhandling med andre distrikter og regioner i NCC. Tunnel & Heavy Masshandling har i dag omlag 200 ansatte og prosjektene strekker seg fra store tunnelprosjekter i Norge til et stort og spektakulært prosjekt på Færøyene.

Vi søker nå etter ny leder til å lede og videreutvikle vår Tunnelinnredningsavdeling.

PROSJEKTLEDER TUNNELINNREDNING

Som leder av vår tunnelinnredningsavdeling vil du ha det overordnete ansvar for avdelingens ansatte og for å lede, administrere og utvikle fagområdet. Du vil ha ansvar for å drive aktivt markedsarbeid mot interne og eksterne kunder i nær samarbeid med vår eksisterende anleggsvirksomhet, samt utføre kalkulasjon, tilbuds og innkjøpsarbeid. Videre vil du ha en nøkkelrolle i avdelingens leveranser mot NCCs tunnelprosjekter i oppstarts- og gjennomføringsfasen. Stillingen vil inngå i distriktes ledergruppe og rapporter til distriktssjef. En del reisevirksomhet må påregnes i stillingen.

Som prosjektleder er det en fordel at du har/er:

  • ingeniørutdannelse
  • ledererfaring fra anleggsarbeid og innredningsarbeid i tunnel
  • relevant erfaring med ressurs- og personalledelse, samt økonomi og resultatansvar
  • forhandlingsvant og tydelig i kommunikasjonen med andre
  • selvstendig og initiativrik
  • meget gode samarbeidsevner internt og eksternt

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 15. februar 2019

Søk her

Kontaktpersoner:

Aage Lien
Head of Tunnel & Heavy Mass Handling
+47 913 90 860

Haakon Skretteberg

HR Manager, Infra Services

+47 932 42 026

Vis flere stillinger: