Prosjektleder Sunnhordland


Asfaltdivisjonen består av Velde Asfalt i Sandnes og Velde Asfalt Haugalandet. I høysesongen er vi over 100 ansatte. Velde har en moderne maskinpark og utfører alle typer asfaltoppdrag for private, entreprenører og stat/kommuner i hele Rogaland og Sunnhordland og Agder.

Velde bryr seg om miljøet og har mottoet Når vi gjenvinner, vinner alle! . Gjennom investering i moderne teknologi kan vi gjenvinnne alle typer asfaltmasser som tilbakeføres i produksjonen av ny asfalt. Asfaltdivisjonen er en del av Velde-konsernet, som driver virksomhet innen pukkverk, miljøanlegg, deponi, ferdigbetong, betonggulv, transport, asfaltproduksjon og asfaltering.

Firma Velde Asfalt
FylkeHordaland
StedStord / Sunnhordland
Søknadsfristsnarest

Vi trenger flere personer i Velde Asfalt sitt lederteam for å styrke selskapets evne til å levere asfalttjenester. Du vil være knutepunktet mellom kunde og våre asfaltlag, og hovedansvarlig for kundeprosjekt fra planlegging til sluttevaluering. Kundene er primært entreprenører og offentlige aktører. Velde Asfalt har en tydelig målsetning om å levere prosjekt til avtalt tid og pris.

Du vil primært ha ansvar for prosjektgjennomføring med oppfølgingen av kontrakter, HMS, kvalitet i utførelse, framdrift i prosjektene, samt rapportering. En viktig del av arbeidet er kundeoppfølging i forbindelse med prosjektene, der forventninger blir møtt og kommunisert til operasjonen. Forståelse for anbud, kalkulasjon og kontraktsarbeid er en forutsetning.

Overordnet mål er å organisere effektiv logistikk av prosjekter, personal og utstyr. Vi ønsker at du skal ta eierskap i kontinuerlig forbedring av produktivitet og kvalitet i verdikjeden, slik at Velde Asfalt befester sin posisjon som en attraktiv leverandør av asfaltlegging og tilhørende tjenester i regionen.

Vi søker medarbeider hvor det kreves gode kommunikasjonsevner, serviceinnstilling og prosjektstyring. Du har høyere utdanning og prosjektledererfaring, gjerne innen asfalt, bygg og anlegg.

Stillingen rapporterer til Daglig Leder og du vil være en del av Velde Asfalt sitt lederteam, samt ha personaloppfølging for flere asfaltlag.

Arbeidssted avtales med kandidat.

Spørsmål om stillingen

Nils Endre Eikeland

HR/HMSK Leder

Telefon 467 77 559

Åsbjørn Skrettingland

Daglig Leder Velde Asfalt Haugalandet

Telefon 476 69 256

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: