Prosjektleder, Stavanger

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist07.09.2020

Vil du lede komplekse prosjekter i et verdensledende rådgivermiljø med høye ambisjoner innen digitalisering og bærekraft? Kan du videreutvikle vår posisjon i markedet? Og har du gode lederegenskaper? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER SØR- OG VESTLANDET
I Avdeling Bygninger Sør- og Vestlandet vil du bli en del av et team bestående av rundt 90 medarbeidere fordelt på seks seksjoner i Bergen, Kristiansand, Stavanger og Haugesund. Vi er en avdeling i vekst og våre ingeniører jobber med prosjektering og rådgiving overfor private og offentlige byggherrer og entreprenører. Vi er spesialister innen prosjektledelse, byggeteknikk, elektro, automasjon, energi, VVS, brannsikkerhet, bygningsfysikk og andre beslektede fagområder.

På kontoret i Stavanger sitter vi i splitter nye lokaler. Avstanden er kort mellom ide og gjennomføring, med alle fagdisipliner på samme kontor. På den måten kan våre fageksperter samarbeide integrert inn mot alle fagmiljøene, for å skape gode løsninger for kunden, brukeren og samfunnet.

SETT DITT PREG PÅ NORGES MEST SPENNENDE PROSJEKTER
I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med din seksjonsleder, andre prosjektledere og kollegaer. Din hovedoppgave i teamet vårt er å lede tverrfaglige og komplekse prosjekter som kan omfatte både tradisjonelle bygningsrelaterte prosjekter og prosjekter innen elektrifisering / fornybar energi.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør ha god helhetsforståelse og kunnskap om gjennomføringsprosessen av komplekse prosjekter, trives med å veilede og videreutvikle fagkompetanse hos deg selv og andre, samt være interessert i forretningsutvikling og markedsarbeid. Du har også god handlekraft og gjennomføringsevne.

Du bør dessuten ha kompetanse innen:

 • Prosjektledelse av tverrfaglige prosjekt
 • Prosjektering og prosjekteringsledelse
 • VDC
 • Kunderelasjoner
 • Forretningsforståelse
 • Kontraktsforståelse
 • Prosessledelse / kvalitetsledelse

Du har følgende kvalifikasjoner:

 • Teknisk mastergrad/relevant utdannelse innen prosjektledelse
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter i alle leder-roller, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og har gode pensjons- og forsikringsordninger.

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du etter 03. august kontakte Anne Frafjord (Seksjonsleder) på telefon: 952 88 600. I mellomtiden kan du kontakte henne på epost: aefd@cowi.no, men merk at du ikke får svar før etter ferien.

Søk stilling

Vis flere stillinger: