Prosjektleder/prosjekteringsleder

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap, med en årlig omsetning på rundt 1,8 milliarder euro. Vi er 14.500 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører hvert år prosjekter i 70 land over hele verden

FirmaSweco Norge
FylkeTelemark
StedPorsgrunn
Søknadsfrist18.01.2019

Vil du realisere fremtidens samfunn?

Vi vet at du er flink

Tenk deg at du jobber i et flerfaglig og fleksibelt miljø med dyktige kolleger og høy grad av selvstyre. Du er ansvarlig for å få i gang og gjennomføre byggeprosjekter. I et av prosjektene dine oppdager du at noen viktige beslutninger kommer i klinsj med kontrakten med oppdragsgiver. Hva gjør du?

Som prosjektleder/prosjekteringsleder i Sweco sørger du for at mål blir satt, forstått og omforent tidlig i en prosjektprosess, slik at fremtidens samfunn effektivt kan realiseres.

Dette kan du

Du brenner for fremtidens bygg og står på for å finne innovative og smarte løsninger.

Du er sivilingeniør eller ingeniør innen bygg/anlegg og har god erfaring med å lede og gjennomføre prosjekter for byggherre, organisasjon eller entreprenør. Dersom du ikke har fullt så lang ansiennitet, veier de gode skussmålene dine opp for det.

Du snakker norsk, eller er godt i gang med å lære deg det.

Du er like trygg i kontraktsforhandlinger som på kundemøter og på byggeplassen, takket være omfattende erfaring.

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine og konstruktive bidrag. Du tar ansvar i spennende prosjekter og får gode muligheter til å utvikle deg.

Søk stilling

Vis flere stillinger: