Prosjektleder/prosjekteringsleder samferdsel

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

Firma Sweco Norge
FylkeAgder
StedKristiansand
Søknadsfrist01.06.2021

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I infragruppen i Kristiansand er vi ti medarbeidere. Vi er en del av et kontor med totalt 54 medarbeidere fordelt på fag som prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse, HMS/SHA, dam/kraftverk/flom, byggeteknikk, uavhengig kontroll, brann, bygningsfysikk, miljø, takst/tilstand, FDVU, vei, VA og arealplanlegging. Kundene er industribedrifter, vannkraftselskaper, private utbyggere, entreprenører og offentlig sektor. Vi har også kontor i Grimstad, Mandal og Flekkefjord.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi søker deg som med stødig hånd kan ta ledelsen i våre samferdselsprosjekter og prosjekteringsoppdrag med blikket rettet mot å levere rett kvalitet til riktig tid og kostnad. Du er en prosjektleder som er resultatorientert og selvstendig. Du er flink til å se kundens behov, til å kommunisere skriftlig og muntlig, og du bidrar til mersalg. Du er åpen for utfordringer og er en god og positiv støttespiller for dine kolleger. Arbeidssted er Swecos kontor i Kristiansand. Med deg på laget øker kapasiteten, slik at vi kan håndtere en voksende oppdragsmengde.

Vi ser store muligheter framover for å sikre oss flere oppdrag der vi kan bidra til å forme fremtidens byer og samfunn og vi har satt oss høye mål om å bygge et vinnerlag med Sørlandets dyktigste og mest kundenære infrastrukturmiljø.

Dette kan du:

  • Du er ingeniør/sivilingeniør innenfor bygg- og anleggsteknikk eller tilsvarende.
  • Du har 5 - 10 års relevant arbeidserfaring som prosjektleder, prosjekteringsleder, anleggsleder og/eller byggeleder.
  • Du har fortrinnsvis erfaring med gjennomføring av samferdselsprosjekter. (entreprenørerfaring) og/eller prosjekteringserfaring fra samferdsel.
  • Du har kjennskap til relevante norske lover og regler, som for eksempel kontraktsstandarder.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Prosjektledelse/prosjekteringsledelse i samferdselsprosjekter.
  • Du ivaretar og utvikler kundeforhold gjennom leveranser.
  • Du jobber systematisk og målrettet med kundearbeid.
  • Du jobber planmessig og profesjonelt i alle faser av prosjektet, og bidrar aktivt til å gjennomføre prosjektene etter rutiner og veiledere i Sweco@work.
  • Du opprettholder god kommunikasjon med kunder og samarbeidspartnere som er knyttet til prosjektene.

Vi ser fram til å høre fra akkurat deg.

Kontaktpersoner:

Toni Skagestad Sinnes

Gruppeleder

+47 99291028

toniskagestad.sinnes@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: