Prosjektleder / prosjekteringsleder / byggeleder

T-2 Prosjekt Vest AS er nyetablert selskap i Bergen fra 2019, med ambisjon om å bli Vestlandets beste prosjektledermiljø. Selskapet eies 50% av T-2 Prosjekt AS og 50% av ALX-BIZ AS v/daglig leder Alexander Strand.
T-2 Prosjekt Vest AS støtter seg på kapasitet fra morselskapet, T-2 Prosjekt AS, når det er behov for det.

T-2 Prosjekt er et av Norges mest komplette rådgiverselskaper innen prosjektledelse og prosjektstyring. Vi er vant til å utvikle og gjennomføre både store og små prosjekter og har erfaring og kunnskap rundt å kjøre prosjekter i fra programmering til ferdigstillelse, samt lang erfaring fra samspillsprosjekter. Vi har også solid erfaring fra rehabilitering av verneverdige og antikvariske bygg. Blant annet har vi gjennom de siste 8 år vært prosjektleder på vegne av Statsbygg for rehabilitering av UiB Naturhistorisk museum, på Nygårdshøyden. Dette prosjektet ble gjennomført med samspillsmodellen, -en effektiv og god modell for prosjektgjennomføring som T-2 Prosjekt har vært sentral i utviklingen av. Som følge av samarbeidet fikk T-2 Prosjekt sin prosjektleder Geir Torsæter, sammen med entreprenøren (Obas Vest) sin prosjektansvarlige, Bygg21-utmerkelsen "Gullhammeren" for beste gjennomførte samspillsprosjekt i 2018. Dette er altså vurdert av Bygg21 som beste praksis for samspill.

T-2 Prosjekt Vest AS skal nå bli Vestlandets beste fagmiljø innen prosjektledelse. Vi har rammeavtaler med mange kunder, - f.eks. Bergen kommune og Universitetet i Bergen. Vi har en økende oppdragsmengde.

Firma T-2 Prosjekt Vest
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Vil du være med på et eventyr innen prosjektledelse i bygg- og eiendomsbransjen?

Vi utvikler Vestlandets beste prosjektledermiljø og søker sultne og foroverlente ingeniører/arkitekter som har stort engasjement og interesse for prosjektfaget.

Vi ser etter deg som liker å skape godt samarbeid gjennom gode prosesser, der struktur og relasjoner er essensielle ingredienser for å skape de gode prosjektopplevelsene og utføre en førsteklasses kvalitetsjobb. Du liker å lære kontinuerlig og ser stadig etter bedre måter å gjøre ting på.

Vi fokuserer på rollene som prosjektleder, prosjekteringsleder og byggeleder. Vi tar også på oss andre roller i prosjekter, og vi holder kurs og opplæring innen prosjektledelse.

Nå søker vi etter prosjektledere, prosjekteringsledere, byggeledere - både erfarne og mindre erfarne, som ønsker å utvikle seg videre.

Kontaktperson

Alexander Strand

Daglig leder

Mobil 402 22 048

Søk her

Vis flere stillinger: