Prosjektleder og Partner

Ingeniørfirmaet Glorvigen AS ble startet i 2014, og har etablert seg som en seriøs og kvalitetsbevisst totalentreprenør innen nybygg og renovering i Stor-Oslo. Selskapet utfører også mindre konsulentoppdrag innen energi og miljø. Etterspørselen har økt kraftig det siste året, og flere større prosjekter er på vei inn. Selskapet omsetter for 12 millioner i 2016, og har som mål en årlig omsetning på 300 millioner fra 2019. Vi benytter oss av innovative, digitale prosjektverktøy. Selskapet holder til i Nydalen i moderne, kreative kontorlokaler a la Facebook/Google med biljardbord, Nintendo Wii, minigolf og gode forhold for dronekjøring.

Firma Ingeniørfirmaet Glorvigen
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi søker:

Pga stor etterspørsel søker vi Prosjektleder med entreprenørerfaring fra ledelse av større byggeprosjekter i totalentreprise. Den vi søker har fokus på å skape gode resultater og er selvstendig og ansvarsbevisst, opptatt av kvalitet og setter høye krav til både seg selv og andre. Du er positiv, kreativ, løsningsorientert og beslutningsdyktig. Du må ha gode samarbeidsevner og meget god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Arbeidsoppgaver:

Ansvarlig for egne byggeprosjekter, herunder prosjektøkonomi, kontrahering, drift, kvalitet, HMS, oppfølging og koordinering av underentreprenører og leverandører, prosjektering, personalledelse samt kalkulasjonsledelse av nye prosjekter. Stillingen inngår i ledelsesgruppen, noe som medfører deltakelse med oppgaver som salg, markedsføring, oppfølging av nye prosjektmuligheter og andre oppgaver relatert til bedriftens vekststrategi.

Du har:

Relevant erfaring fra større prosjekter og bakgrunn fra entreprenørbransjen med god kjennskap til bransjen og verdikjeden. Du har i dag en rolle som anleggsleder, prosjektleder eller prosjekteringsleder. Du har teknisk bakgrunn og er utdannet sivilingeniør/ingeniør eller tømrermester. Gjerne med tilleggsutdanning i økonomi.

Minimum 5 års relevant erfaring innen byggfag/entrepriseledelse/prosjekteringsledelse.

Det er en fordel, men ingen krav, om du er god i fotball, da vi spiller Cageball en gang i uken, og trenger flere spillere på laget.

Vi tilbyr:

Spennende, utviklende og utfordrende oppgaver. Flat organisasjon. Ungt og innovativt arbeidsmiljø med dyktige kolleger. Konkurransedyktige betingelser. For rette person vil det være mulighet for å bli partner, med eierandel i bedriften.

Vi er opptatt av:

å opprettholde og videreutvikle bedriftens gode omdømme gjennom:

  • motiverte og engasjerte medarbeidere
  • godt håndverk
  • gode samarbeidspartnere
  • samlet oppdatert og utfyllende kompetanse
  • prosjektgjennomføring til kundens forventning

Hvis du synes dette høres spennende ut, så håper vi at du snarest sender oss din CV og noen ord om hvorfor du er den personen vi ønsker oss med på laget vårt.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med daglig leder Anders Glorvigen

E: anders@ingg.no

M: 930 45 196

Vis flere stillinger: