Prosjektleder Norske Stålbygg

Norske Stålbygg AS er en totalentreprenør som tegner, utvikler og oppfører ulike typer nærings- og industribygg over hele Norge. Vi har lange tradisjoner, solide eiere og hele landet som nedslagsfelt. Norske Stålbygg er et selskap i Veidekkekonsernet. Vi har 30 entusiastiske kollegaer som omsetter for NOK 200 millioner i 2015. Vårt kontor er i Sandefjord.

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er nær 24 milliarder kroner (2014), og halvparten av de 6 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Firma Norske Stålbygg
FylkeVestfold
StedSandefjord / Østlandet
Søknadsfrist30.09.2015

Vår kompetanse er spisset på utvikling og gjennomføring av alle typer yrkesbygg. Med egen arkitekt- og prosjektutviklingskompetanse, kan vi bistå kundens ønsker i hele prosessen fra A til Å. Nå ønsker vi oss enda en dyktig og erfaren prosjektleder.

Som prosjektleder i Norske Stålbygg får du ansvaret for å skaffe og gjennomføre prosjekter i sin helhet , samt personalansvar for anleggsledere, og annen relevant prosjektstab.

Vi ønsker å skape gode resultater ved effektiv drift og verdsetter involvering og teamfokus høyt. Vi har en kultur med høy fokus på fagkompetanse og etterlever Veidekkes verdier som innebærer å være profesjonelle, redelige, engasjerte og grensesprengende. Du må ha erfaring med prosjektledelse fra byggebransjen. Videre ønsker vi at du har god forretningsforståelse, struktur og samarbeidsevner slik at du får spennende og utviklende dager med oss.

Hovedansvar:
Skaffe og gjennomføre prosjekter for kunder i hele landet.

Arbeidsoppgaver:
- Bidra til å skaffe kunder og prosjekter
- Ledelse og gjennomføring av tilbudsarbeid
- Organisering og planlegging av prosjekter
- Fremdriftsplanlegging
- Resultatansvar

Kvalifikasjoner:
- Ingeniør (bachelor) eller høyere
- Erfaring vil kunne kompensere for manglende utdannelse
- Erfaring fra vår bransje

Profil:
- Strukturert, metodisk og målrettet (Profesjonell)
- Høy integritet og etisk bevissthet (Redelig)
- Involverende og teamorientert (Entusiastisk)
- Ambisiøs og nyskapende (Grensesprengende)

Vi tilbyr:
En mulighet til å jobbe i en lokal bedrift med multilokalt fokus. Det betyr at du kan påvirke og utvikle prosjekter over hele landet. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Vi kan tilby deg medeierskap i form av aksjer som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Kontorsted vil være Sandefjord. Du rapporterer til daglig leder.

For mer informasjon, ta kontakt med Terje Kaasa Larsen (daglig leder) telefon: +47 91 69 31 29 eller Yvonne Lysebo (HR-rådgiver): +47 913 96 259.

Søk stilling

Vis flere stillinger: