Prosjektleder Miljø

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeOslo
Søknadsfrist01.11.2019

Prosjektleder til avdeling miljø i COWI Norge

Vil du jobbe med å forbedre miljøstatusen i Norge? Vi søker deg med kompetanse innen prosjektledelse og et engasjement for miljø. Er du klar for nye utfordringer?

Miljøavdelingen i COWI Norge består av over 70 dedikerte miljørådgivere som jobber over hele landet. Vi koples inn på stadig større og mer komplekse prosjekter. Selv om vi er gode på miljø, trenger vi flere kolleger som kan miljø og prosjektledelse, i alt fra små, mellomstore og store prosjekter. Typer prosjekt kan være alt fra havovervåking til bygging av nye veier og bane - spennet er stort med fellesnevneren å sikre og bedre miljøet!

DU BLIR ANSVARLIG FOR FAGLIGE SPENNENDE OG UTFORDRENDE PROSJEKTER INNEN MILJØ

Som Prosjektleder innen miljø vil du sikre at COWI også i framtiden leverer miljø-prosjekt som vi kan være stolte av, som utføres med rett folk til rett tid – vi vil være det selskapet som kunden foretrekker i dag og i framtiden. Det er essensielt at du evner å utvikle gode og tillitsbaserte relasjoner med nye og gamle kunder, samt å samkjøre de fagpersonene som skal bidra til å lykkes dine prosjekt!

Aktuelle miljøtemaer i prosjekter er (men ikke begrenset til): natur- og vannovervåking, YM-ytre miljø i ulike bygge- og samferdselsprosjekt, avfallslogistikk/-deponi/-kartlegging, marin kartlegging og overvåking, klima og overvann, luftutredninger, EDD, m.m. I tillegg til evt. andre ikke miljørelaterte fagbidrag i prosjektene.

Din hovedoppgave blir å lede miljø-prosjekter av både middels og stor størrelse - med tilhørende risikobilde. Du må kunne ta ansvar for prosjektplanlegging, tid og økonomi, leveranse og kvalitet på egen prosjektportefølje. I det arbeidet vil du ha særdeles dyktige og hjelpsomme fagpersoner rundt deg som du kommer til å jobbe tett opp mot.

DU TRIVES MED ANSVAR OG SAMARBEID PÅ STØRRE ENFAGLIGE OG TVERRFAGLIGE PROSJEKTER

Vi ser etter deg som har gode lederegenskaper, og ønsker å utvikle deg på prosjektplanlegging og drift av prosjekter. Du har god miljø- og kommersiell forståelse og evner å identifisere gode og helhetlige løsninger i samarbeid med kunden.

I tillegg har du følgende kompetanse:

  • Erfaring fra ledelse av miljøprosjekt, hos entreprenør, konsulent, offentlig e.l.
  • Høyere relevant utdannelse
  • Relevant erfaring innen prosjektledelse
  • Solide ferdigheter innen relevante IT-verktøy
  • Gode språkkunnskaper innen norsk og engelsk

Stillingen knyttes direkte til ledelsen av miljø Norge med nærmeste leder Vice President Rolf Sverre Aksnes.

INTERESSERT?
Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

VP Rolf Sverre Aksnes.
Epost: rsak@cowi.no
Telefon: +47 901 04 715

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, da søknader behandles fortløpende. Arbeidssted vil være Oslo. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: