Prosjektleder Kongsvinger

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 43 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,3 milliarder (2023), og virksomheten har ca. 2 200 ansatte, hvorav 1 400 fagarbeidere og 800 funksjonærer.

FirmaVeidekke Infrastruktur
FylkeInnlandet
StedKongsvinger
Søknadsfrist25.08.2024

Vi søker en engasjert, ærekjær og initiativrik prosjektleder med vilje og evne til å styrke vår asfaltvirksomhet i området rundt Kongsvinger.

Ansvaret for det faglige som foregår ute i vår driftsorganisasjon vil ligge hos deg og du vil med dette bidra til å sette dine kollegaer i stand til å gjøre en god jobb for Veidekke og våre kunder.

Vi ser etter en kollega som trives både med strategisk planlegging og operativt arbeid ute i felten. Du vil jobbe direkte med kunder, entreprenører og andre samarbeidspartnere, og spille en nøkkelrolle i å opprettholde vår posisjon som landets største produsent og utlegger av asfalt. Hos oss vil du få muligheten til å påvirke og forbedre arbeidsprosessene våre, og bidra til å nå våre høye mål.

Vi setter HMS-arbeid høyt på agendaen og likestiller HMS-mål med de økonomiske målene. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, og vi jobber hardt for å skape et trygt og effektivt arbeidsmiljø.

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder er du en viktig støttespiller for avdelingsleder i Hedmark og du vil få ansvaret for å følge opp og støtte virksomhetens prosjekter i privat og kommunemarkedet.

  • Bidra med kalkulasjon, forhandlinger, oppstart og oppfølging av oppdrag.
  • Administrere kontrakter og sørge for at prosjektene leveres i henhold til avtalte tidsfrister, kostnader og kvalitetskrav.
  • Drive kontinuerlig forbedringsarbeid for å optimalisere våre operasjonelle prosesser
  • Samarbeide tett med kunder, underentreprenører og andre samarbeidspartnere for å sikre optimal prosjektgjennomføring.
  • Påvirke HMS-resultater gjennom sikker adferd, være en god rollemodell og ta samtaler om sikkerhet og om nødvendig korrigere uønsket adferd. Målet er at alle skal komme uskadet hjem fra jobb – hver dag.

Du vil inngå i et kompetent og løsningsorientert team som samarbeider på tvers i distriktet, men også regionalt.

Stillingen rapporterer til regionsleder Innlandet.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker at du har kjennskap til det lokale markedet, og har kompetanse og erfaring fra arbeid i bygg- og anleggsbransjen.

Med din erfaring vil du kunne bidra til at Veidekke kan etterleve plikter, ivareta sine rettigheter og følge opp krav fra byggherre. Det er også viktig at du forstår og kan gjøre deg forstått på norsk både skriftlig og muntlig.

Vi ser etter deg som er en drivende god prosjektleder som evner å se, og alltid søker, den beste veien fremover gjennom verdiskapende samspill. Det er viktig at du er handlekraftig og ikke redd for å ta avgjørelser. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar.

Som prosjektleder ønsker vi at du har relevant høyere utdanning eller teknisk fagskole. Lang og relevant erfaring kan naturligvis kompensere for manglende utdanning, men skal du lykkes i stillingen tror vi at kalkulasjonskompetanse og prosjektledelse av entreprisekontrakter er en forutsetning.

For å komme deg rundt må du ha førerkort klasse B.

Profil

Vi søker deg som kan identifisere deg med Veidekke sine verdier:

Profesjonell - Redelig - Entusiastisk - Grensesprengende

Videre er det viktig at du er opptatt av kundetilfredshet og trives i rollen som rådgiver overfor disse.

Du liker å ta ledelsen og trives med å spille andre gode. Vi tror motiverte mennesker som trives på jobb skaper gode resultater og det er ønskelig at du bidrar i dette arbeidet. Det er naturlig for deg å ha en god struktur i arbeidet, og du evner å se sammenhenger når du planlegger, gjennomfører og følger opp avtaler.

I Veidekke har sikkerheten til våre ansatte, leverandører, kunder og alle som ferdes langs veien den aller høyeste prioritet. Vi forventer at du går foran som et godt eksempel, samtidig som du har et årvåkent øye for alle forhold som kan ha betydning for sikkerheten

Vi tilbyr

Som prosjektleder hos oss blir du en del av et team med høy faglig kompetanse og lang erfaring fra asfaltbransjen. Arbeidsmiljøet er uformelt, og vi jobber sammen for å oppnå gode resultater. I våre velferdsordninger inngår firmahytter, ulike ansattforeninger, idrettslag og gode innkjøpsrabatter. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger og du vil sammen med alle andre kollegaer få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier ansatte over 15% av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Høres dette spennende ut? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg!

Vi gleder oss til å motta din søknad.

Kontakt

Frank Andersen

90178150

Søk stilling

Vis flere stillinger: