Prosjektleder Kompetansesenter

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 4,9 milliarder (2018).

Firma Veidekke Industri
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist10.06.2019

Kompetansesenteret er organisert under teknisk stab i Veidekke Industri og er lokalisert i Trondheim. I senteret er det et velutstyrt laboratorium for testing av bindemidler, steinmaterialer og asfaltmaterialer. Sentrale oppgaver for Kompetansesenteret er driftsrelaterte problemstillinger, opplæring, gjennomføring av forsknings- og utviklingsprosjekter, dokumentering av materialegenskaper samt utføring av rutinemessige undersøkelser. Kompetansesenteret gjennomfører driftskontroll for asfaltfabrikken i Sjøla og for alle Veidekke Industris bitumendepoter.

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder har du ansvar for å planlegge og lede utviklingsprosjekter. Utviklingsprosjekter vil omhandle både lab.- og feltaktiviteter. Du er bedriftens ansikt utad og skal være faglig rådgiver overfor våre kunder. Du skal ikke bare tilby kunden det de spør om, men det de er best tjent med. Du rapporterer til leder for kompetansesenteret.

Kvalifikasjoner

Vi søker etter deg som er sivilingeniør eller ingeniør med erfaring fra et eller flere av følgende områder: Asfalt, pukk og grus og vegteknologi/materialteknologi.

Det en fordel om du kjenner til søknadsprosesser for FoU-midler og at du kommuniserer faglig godt skriftlig, både på norsk og engelsk.

Et faglig kontaktnett er en fordel, men dette kan bygges opp over tid.

Profil

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss og for å bli en av oss må du kunne stå for disse.

Det er viktig at du er faglig oppdatert på utviklingen i bransjen. Kvalitet er viktig for deg og du må kunne samordne mange ting på en gang. Du tar initiativ, og du snakker godt med kolleger og kunder på alle nivåer.

Om du ikke er av den utadvendte typen må du uansett kunne omgås med mennesker av alle slag. Vi ønsker oss en involverende, støttende og tilgjengelig kollega.

Om du anser HMS som en del av arbeidshverdagen, har stort pågangsmot og trives når du jobber i team vil det også hjelpe. Vi ser kort og godt etter en drivende god prosjektleder som evner å se det totale bildet - som alltid jakter den gode løsningen.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye prosjektleder blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt, men til tider hektisk arbeidsmiljø. Her hos oss har vi glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen. Du vil få faglige utfordringer i et kompetent arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke. Du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier halvparten av de ansatte 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontorsted: Trondheim

Noe reisevirksomhet må påberegnes.

Spørsmål om stillingen

Bjørn Ove Lerfald

Telefon 930 86 142

Søk stilling

Vis flere stillinger: