Prosjektleder kalkyle

Advansia er Norges ledende miljø innen prosjekt- og byggeledelse og har gjennom flere tiår hatt ansvar for å lede gjennomføringen av flere av landets største og mest komplekse prosjekter. Vår styrke er at vi leverer hele bredden av tjenester knyttet til små og store prosjekt, fra utvikling av forretningside og prosjekt til etablert drift av investeringen. Vi er 700 dedikerte og modige lagspillere som er involvert i et mangfold av prosjekter og oppdrag av stor samfunnsmessig betydning innen offentlig sektor, energi og industri.

FirmaAdvansia
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi styrker nå laget vårt og søker etter en erfaren prosjektleder kalkyle.

Kalkulasjon og kostnadsestimering er en viktig del av alle faser i et prosjekt. Behovet for dette, samt risiko- og mulighetsvurderinger, er stort og økende hos våre kunder. Advansia satser derfor på å styrke sin kompetanse på området. Vi bruker vår spisskompetanse til å bistå kundene våre med økt trygghet rundt valg av byggemetoder/-produkter og kostnader i sine prosjekter.

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og ønsker derfor å styrke vår seksjon med en dyktig prosjektleder med kalkyleerfaring fra byggherresiden. Advansia leverer kalkyler og usikkerhetsanalyser for alle faser i alle typer bygg- og anleggsprosjekter. Kalkyle er en egen faggruppe i Seksjon Analyse og Bærekraft. Gruppen består i dag av fem fagpersoner innen kalkulasjon, med erfaring fra prosjektering, entreprenør og byggherre. Seksjon Analyse og Bærekraft består også av faggruppe for usikkerhetsanalyse og miljøledelse, som kalkyle samarbeider tett med. Vi ser nå etter å styrke oss med yttereliggende en person. Ønskelig er at du har god erfaring med kalkulasjon på byggherresiden og helst fra større prosjekter.

Som prosjektleder kalkyle vil dine ansvarsoppgaver/arbeidsoppgaver være:

 • Kalkulasjon/kostnadsestimering tidligfase
 • Oppbygging av økonomimodeller
 • Kalkulasjonsarbeid i samspillsentrepriser på byggherresiden
 • Rådgivning på byggherresiden
 • Kostnadskalkyler i ulike faser direkte for kunder
 • Kostnadskalkyler i samarbeid med kollegaer i Advansia
 • Tett samarbeid med usikkerhetsanalyser
 • Mulighetsstudier/tidligfase inkludert kostnadsberegninger
 • Kostnadsvurderinger energi og miljø
 • Kalkulasjon av FDVU-kostnader (LCC)

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Master- eller bachelorgrad
 • Minst 5 års kalkyleerfaring fra byggherresiden
 • Erfaring med store prosjekter
 • Kunnskap om de ulike entrepriseformene
 • Svært gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

Ytterligere informasjon

I vårt team vil du oppleve at det er god stemning, takhøyde og en genuin vilje til å hjelpe hverandre. Vi er opptatt av kompetansedeling, er nytenkende, liker faglige diskusjoner og setter pris på lagarbeid og humor i hverdagen. Vi er stolte av jobben vi gjør og opptatt av kvalitet i våre leveranser. Vi har et godt og inkluderende arbeidsmiljø med faglig dyktige og engasjerte kolleger. Du får en unik mulighet til å lære om våre kunder og deres virke, og du vil være med på å jobbe frem smarte og fremtidsrettede løsninger.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser med fleksitid, gode forsikrings- og pensjonsordninger, utviklingsmuligheter, et inkluderende arbeidsmiljø, fleksibilitet til å kombinere jobb og privatliv, fem uker ferie samt fri med lønn i romjul og i påskeuken.

Ta gjerne kontakt for en uformell prat. Vennligst benytt elektronisk søknad. Vi ser frem til å høre fra deg!

Hos oss får du mulighet til å skape verdi og lykkes sammen med andre!

Vi etterlever verdiene våre; modige, dedikerte, lagspillere.

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med:

Eirik Fjellheim
Seksjonsleder Kalkyle
eirik.fjellheim@advansia.no

Linda Slettebø
Rekrutteringspartner
linda.slettebo@advansia.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: