Prosjektleder i anleggsbransjen

Marthinsen & Duvholt AS har lang erfaring, god kompetanse og dyktige medarbeidere innen veibygging og -rehabilitering, VA-anlegg, jernbane-/tunnelanlegg, tomtearbeider med mer. Firmaet har hovedkontor i Sandefjord og avdelingskontor i Oslo, med arbeidsområde over hele Østlandet. Vi er 195 ansatte og omsetter årlig for NOK 670 mill kr. Marthinsen & Duvholt er en del av konsernet Skanska Norge AS som sysselsetter ca 4.200 personer og omsatte i 2014 for mer enn NOK 12 mrd. Marthinsen & Duvholt og Skanska har til enhver tid flere samarbeidsprosjekter med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver.

Firma Marthinsen & Duvholt
FylkeOslo
Søknadsfrist15.11.2015

Marthinsen & Duvholt AS er en solid maskinentreprenør som opplever vekst og positiv utvikling. Vi har behov for en erfaren og dyktig leder til vår avdeling i Oslo.

Prosjektlederen vil være en del av selskapets ledergruppe, og ha det overordnede ansvaret for teknisk og økonomisk gjennomføring av tildelte prosjekter. Personen vil også ha ansvar for kontrahering og oppfølging mot byggherre, underentreprenører og leverandører.

Vi er ute etter en selvgående leder som kan vise til erfaring og resultater fra entreprenørvirksomhet innenfor bygg- og anleggsbransjen. Prosjektlederen bør ha ingeniørutdannelse.

Firmaet kan tilby spennende utfordringer, konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår samt gode utviklingsmuligheter i et hyggelig og aktivt arbeidsmiljø. Mer informasjon: www.mogd.no.

Vi vurderer kandidater fortløpende, og ønsker søkader med CV og evt. referanser innen 15. november.

Søk på stillingen her

Spørsmål om stillingen?

Bård Nakjem

Regionsjef

Mobil

913 96 327

Vis flere stillinger: