Prosjektleder Entreprise

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen elektro, ventilasjon, rør, bygg automasjon, energi, kulde og sikkerhet. Våre mer enn 3000 ansatte i Norge, Sverige og Danmark tar hånd om alt av teknikk i bygg, fra prosjektutvikling og installasjon til drift og vedlikehold. GK Gruppen har en omsetning på over 5 milliarder kroner.

GK Elektro leverer komplette elektrotekniske løsninger til privatboliger, skoler, offentlige institusjoner, industri og private næringsbygg. For å sikre en god og helhetlig koordinering tar GK Elektro ved stadig flere prosjekter ansvaret som totalteknisk elektroentreprenør.

FirmaGK Elektro Trondheim
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist13.01.2019

Hvorfor jobbe i GK Elektro?

GK Gruppen er en tradisjonsrik og solid organisasjon, som har vist solid vekst over mange år, GK Elektro har jobbet til seg en vesentlig del av markedet og har ekspansive planer for videre vekst. I GK satses det tungt på kompetanseutvikling på alle nivå, noe som gjør at du som ansatt har gode utviklingsmuligheter. Som ny prosjektleder vil du få en sentral rolle i videreutvikling av organisasjonen og kulturen.

Selskapet har som målsetning å bli en ledende elektroentreprenør med avdelinger og aktivitet i hele Norge. GK Elektro er et selskap i GK Gruppen AS, og vil operere i sterk samhandling med GKs andre fag for å levere helthetlige tekniske entrepriser og tjenester til nye og eksisterende bygg. På sikt skal GK Elektro bygges opp til å bli Skandinavias ledende elektroentreprenør.

Hvem ønsker vi på laget?
Vi søker prosjektledere som har erfaring fra både ordinære byggeprosjekt og samferdsel. Prosjektledere i GK Elektro vil ta del i samfunnsoppdraget det grønne skiftet og du vil og skal føle eierskap til videreutviklingen av dette arbeidet hos oss. En del av nøkkelen er din selvstendighet i rollen og din evne til å se muligheter og risikoer som oppstår gjennom prosjektleveransen.

GK Elektro AS ønsker å tiltrekke seg medarbeidere som er fleksible, kreative og evner å finne nye løsninger. Vi ønsker deg som gjennom din karriere har vist evne til å bygge nettverk og har et stort nettverk i relevante organisasjoner. Du har tung erfaring med å styre og drive store prosjekter innen elektro- og byggebransjen.

Hovedarbeidsoppgavene kan oppsummeres slik:

• Lede og følge opp egne prosjekter, fra start til slutt
• Teknisk, økonomisk og fremdriftsansvar for egne prosjekter
• Kundekontakt og salg
• HMS- og kvalitetsansvarlig for egne prosjekter
• Koordinere avtalte parter i prosjektet
• Bistand i tilbudsutarbeidelse

Følgende formell kompetanse og erfaring er viktige:

• Høyere utdanning på minimum bachelor-nivå innen relevante fagområder, fortrinnsvis elkraft
• Minimum 2-3 års erfaring med å lede store prosjekter
• Erfaring med økonomiansvar, HMS, ressursstyring og ledelse
• Høyere utdanning kan kompenseres gjennom relevant arbeidserfaring
• Bransjeerfaring fra elektro- og byggebransjen er en fordel

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company, Lone Holm Blaasvær, mob 924 45 136 eller Vidar Undebakke, mob 478 19 671.

Søk stilling

Vis flere stillinger: