Prosjektleder drift og vedlikehold

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Infra Services
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.01.2017

NCC Infra Services har sin kjernevirksomhet innen veiservice, drift og skjøtsel av uteomhusarealer samt grunnarbeids- og anleggsprosjekter. Vi søker nå:

PROSJEKTLEDER DRIFT OG VEDLIKEHOLD, OMRÅDE VEST

Stillingen som prosjektleder i NCC består av en rekke varierte arbeidsoppgaver. Du vil være ansvarlig for planlegging og styring av drift og vedlikeholdskontrakter med private, kommunale og statlige byggherrer. Som prosjektleder skal du styre og følge opp HMS, fremdrift, kvalitet og økonomi i prosjektet. Videre vil du ha ansvar for inngåelse og oppfølging av avtaler og kontrakter med underentreprenører, samt delta i byggemøter med oppdragsgiver.

For å trives hos oss i NCC må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • relevant erfaring fra prosjektrettet virksomhet, samt drift og vedlikeholdskontrakter (funksjonskontrakter)
  • utdannelse som sivilingeniør, ingeniør eller fra fagskole. Relevant praksis kan kompensere for dette
  • god forretningsforståelse og er resultatorientert
  • gode samarbeidsevner internt og eksternt

Stillingen rapporterer til områdesjef Vest og har kontorsted i Bergen.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 15. januar 2017

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Søk her

Kontaktpersoner:

Trond Lomsøy
Områdesjef
+47 945 07 878
trond.lomsoy@ncc.no

Haakon Skretteberg
HR-sjef
+47 932 42 026
haakon.skretteberg@ncc.no

Vis flere stillinger: