Prosjektleder - divisjon Transport og Byutvikling

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vil du være med på å vinne og lede spennende samferdselsprosjekter? Vi vokser stadig, og søker prosjektledere på ulike nivå til våre mange prosjekter i varierende størrelser. Er du klar for nye utfordringer?

BLI DEL AV ET VERDENSLEDENDE FAGMILJØ

Som Prosjektleder i COWI vil du være en aktiv bidragsyter til at COWI forblir en ledende aktør innen samferdselssektoren. Din hovedoppgave blir å lede prosjekter av ulik størrelse og risiko, avhengig av din kompetanse. Du vil kunne få ansvar for prosjektplanlegging og drift, deriblant tid, økonomi, leveranse og kvalitet på egne prosjekter/egen prosjektportefølje. Like viktig er det at du evner å bidra til/lede tilbudsprosesser og utvikler gode og tillitsbaserte relasjoner med egne kunder.

DU TRIVES MED ANSVAR OG SAMARBEID PÅ STORE TVERRFAGLIGE PROSJEKTER

Vi ser etter deg som har gode lederegenskaper, og er spesielt sterk på prosjektplanlegging og drift av prosjekter. Du har god kommersiell forståelse og evner å identifisere gode og helhetlige løsninger i samarbeidet med kunden.

I tillegg har du følgende kompetanse:

  • Høyere teknisk relevant utdannelse
  • Relevant prosjektledererfaring
  • Solide ferdigheter innen IT-verktøy
  • Gode språkkunnskaper innen norsk og engelsk
  • Prosjektledersertifisering (PMP/IPMA/Prince) er en fordel.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative transportløsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

Vi tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Vilde Haugnæss (HR Business Partner) på telefon: +47 922 93 945.

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, da søknader behandles fortløpende. Arbeidssted vil være Oslo (Hasle/Løren). Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: