Prosjektleder/Byggeleder

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeRogaland
Søknadsfrist18.11.2018

Vi søker etter prosjekt- og byggeledere

Rambøll har et av Norges ledende prosjektledermiljø med ca 150 ansatte. Vi er et bredt sammensatt fagmiljø innen prosjektledelse, byggeledelse, prosjekteringsledelse og prosjektstøttefag. Prosjektledelse er et uttalt satsningsområde i Rambøll, og alle tverrfaglige prosjekter skal ledes av personer tilknyttet dette miljøet.

Et sterkt prosjektledermiljø med et av landets største rådgiverteam i ryggen gir oss et unikt utgangspunkt for å levere tjenestene kunden etterspør. Våre avdelinger leverer tjenester til både offentlige og private aktører innen bygg, samferdsel og eiendomsutvikling. Vår bransje er i sterk utvikling, og digitalisering er et viktig satsningsområde for oss fremover, noe som også vil bidra til å forandre prosjektleder- og prosjekteringslederrollene i årene som kommer.

Om stillingen

På grunn av stor oppdragsmengde ønsker vi nå å styrke vår avdeling i Stavanger med ressurssterke prosjektledere og byggeledere.

Hos oss vil du kunne jobbe med prosjekter i alle størrelser gjennom alle faser. I våre oppdrag vil du kunne ivareta rolle både som prosjektleder, byggeleder, byggherreombud eller prosjekteringsleder for våre kunder i offentlig eller privat sektor. Du vil også ha mulighet til å lede Rambølls tverrfaglige prosjekteringsgrupper i prosjekteringsoppdrag. Prosjektene våre er hovedsakelig i Rogaland, men med muligheter for å delta i interessante prosjekter i resten av landet og i utlandet.

På Stavangerkontoret vil du få rundt 50 kollegaer innen prosjektledelse, eiendomsjus, arkitektur, plan og landskap, byggfagene, miljø og geoteknikk. Faglig utvikling og sosialt samhold er viktig for oss slik at vi lærer av hverandre, stadig blir bedre, og har det gøy på jobb.

Roller stillingen er tiltenkt:

 • Prosjektleder for byggherre
 • Byggeleder
 • Byggherreombud
 • SHA - Koordinator utførelse
 • Intern prosjektleder / prosjekteringsleder for større tverrfaglige prosjektering

Hvem vi søker

Du har relevant høyere utdanning og minimum 5 års erfaring som prosjektleder, byggeleder og/eller prosjekteringsleder fra bygg- og anleggsnæringen. Du er faglig engasjert og har en tverrfaglig forståelse av byggetekniske og tekniske fag. Du er kvalitetsbevisst, fremtidsrettet og selvstendig. Vi vil spesielt vektlegge personlige egenskaper, gode kommunikasjonsevner, ryddighet, integritet og nysgjerrighet.

Erfaring som vil bli vektlagt:

 • Erfaring med prosjekt og byggeledelse fra relevante prosjekter
 • Øvrig relevant erfaring fra byggebransjen (f.eks prosjekteringsledelse, rådgiver, entreprenørerfaring med mer)
 • Erfaring fra VDC, bruk av BIM og Lean i byggeprosjekter
 • Erfaring fra bygg med høye miljøkrav, f.eks BREEAM-NOR klassifisering
 • Erfaring fra offentlig anskaffelse
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger.

Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson:

Avdelingsleder Heather Bergsland, heather.bergsland@ramboll.no, Tlf 906 47 190

Søk stilling

Vis flere stillinger: