Prosjektleder Bygg og anlegg

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.

Firma Rett Bemanning
FylkeAkershus
StedBærum
Søknadsfristsnarest

For en seriøs kunde i Bærum søker vi nå etter en prosjektleder innenfor bygg- og anlegg. De har spesialisert seg på rehabilitering og modernisering av næringslokaler.

Arbeidsoppgaver:

Prosjektlederen har den overordnede ledelsen av byggeprosjektene.

Dette innebærer bl. a. tilbudsgiving/anbudsregning, planlegging, samordning, innkjøp, teknisk og økonomisk styring, eventuell offentlig saksbehandling, kundekontakt og personalansvar.

Kvalifikasjoner:

Stillingen passer for sivilingeniør/ingeniør med relevant erfaring og/ eller praksis fra tilsvarende entreprenørvirksomhet, gjerne da fra Asker & Bærum. Søkere må ha solide byggfaglige kunnskaper, og være fortrolig med HMS-arbeid og kvalitetssikring.

Egenskaper

Du må kunne kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig. Du er resultatorientert, målrettethet og beslutningsdyktig. I tillegg er du selvstendig og selvgående og har høy arbeidsmoral.

Høres dette interessant ut?

For spørsmål ta kontakt med Anne Cecilie Mellem på 91772903 eller send din søknad med CV snarest, søk her

Søknader blir behandlet fortløpende og aktuelle søkere vil bli kontaktet.


Vis flere stillinger: