Prosjektleder avd. klima

Bravida er Nordens ledende leverandør av service- og installasjonstjenester, som tilbyr spesialkompetanse innen teknikk-områdene elektro, rør og ventilasjon. Selskapet tar ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

Bravida kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Totalt har Bravida over 11 000 medarbeidere, i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I Norge har Bravida over 60 avdelinger og over 3000 ansatte. Ambisjon er å være en fremtidsrettet bedrift som leder an og bidrar til å videreutvikle bransjen. Les mer om Bravida på deres hjemmesider: www.bravida.no.

FirmaBravida
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vil du være med på å utvikle klimaavdelingen videre og styrke vår posisjon i markedet? Ønsker du å være en del av Norges sterkeste fagmiljø og ta nye steg som prosjektleder?

Klima er en viktig del av vår satsing som totalteknisk leverandør, og vi ser nå etter prosjektledere med bred erfaring og stort potensial til vårt kontor i Oslo. Vår ambisjon er å være kundens prefererte valg, og samtidig en attraktiv arbeidsgiver i bransjen. Som prosjektleder vil du være en av Bravidas mest synlige ressurspersoner og helt avgjørende for våre resultater. Hos oss vil du få gode muligheter til å utvikle deg gjennom tett oppfølging og nært samarbeid med bransjens mest erfarne og dyktigste kollegaer.

Det vil være høye forventninger til deg i selskapet, og du vil ta del i en spennende og lærerik reise mot nye mål. Vi ønsker oss medarbeidere som kan utfordre etablerte sannheter og bidra til at vi utvikler oss. Som prosjektleder vil du få selvstendig ansvar for store prosjekter innenfor fagområdet og du vil være en del av et team som jobber sammen for å sikre kvalitet, utvikling og resultater.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Lede store og mellomstore prosjekter fra tidligfase til sluttdokumentasjon, og sikre gjennomføring i tråd med Bravidas kvalitetsnormer, budsjetter og tidsplaner
  • Daglige, ukentlige og månedlige møter med sentrale aktører i prosjektet
  • Ansvar for å etablere og revidere fremdrifts- og anskaffelsesplaner
  • Forhandlinger og oppfølging mot kunder og underleverandører
  • Sikre tilgjengelighet og koordinere ressurser i prosjektene
  • Forstå og overta prosjektkalkyle samt risikostyring gjennom hele prosjektets gang
  • Ledelse og koordinering av Bravidas ansatte og andre innleide ressurser

Vi ser etter deg som har utdanning innen klima og ventilasjon, og har noen års erfaring med å beregne, planlegge og styre prosjekter. Du har gjerne teknisk fagskole og evne til å overføre teori til praksis og gode løsninger. For å lykkes i rollen må du være strukturert, løsningsorientert og ha stor arbeidskapasitet. Samtidig håndterer du usikkerhet og alle utfordringene hverdagen som prosjektleder byr på. Vi tror du i tillegg ser verdien av å jobbe tverrfaglig, med mennesker for å få prosjektene til å lykkes. Erfaring fra totalteknisk entreprise vil telle positivt. Du er opptatt av å lære av kollegaene, dele av din kunnskap og er nysgjerrig på nye metoder.

For at du skal trives og gjøre ditt beste vil vi gi deg gode betingelser og utviklingsmuligheter. I tillegg vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal lykkes i en selvstendig rolle. I Bravida får du muligheten til å jobbe i et engasjert, hyggelig og faglig sterkt team, på flere av Norges mest spennende byggeprosjekter i tiden fremover.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved André Haaland, tlf. 970 77 785 eller Karoline Victoria Holtan, tlf. 984 68 704. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Bravida.

Søk stilling

Vis flere stillinger: