Prosjektleder anskaffelse

Techconsult AS er et norsk selskap som tilbyr konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen de tekniske og prosjektadministrative fagområdene.Selskapet har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Molde i Norge samt Teesside (Newcastle) i Storbritannia.

Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Offshore, Bygg og Anlegg, Energi, Skip og Industri samt offentlige og halvoffentlige foretak.

Firma Techconsult
FylkeOslo
Søknadsfrist25.05.2021

Techconsult er bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber. For en av våre kunder søker vi nå etter en Prosjektleder anskaffelse.

Stillingens arbeidsoppgaver:

Vi søker en erfaren prosjektleder til anskaffelse av ny skinnepusser trikk. Prosjektleder skal lede hele prosessen fra forprosjekt til overlevering av skinnepusser. Vi ser for oss følgende hovedarbeidsoppgaver:

 • Etablere en prosjektorganisasjon med interne og eksterne ressurser for å gjennomføre prosjektet
 • Anskaffe skinnepusser for trikk ihht lov om offentlig anskaffelser og kundens styringssystem
 • Sikre tilstrekkelig brukerinvolvering
 • Sikre oppfølging av leveransen og at leveranser av nødvendig sluttdokumentasjon er i samsvar med Kravforskriften og kundens styringssystem
 • Sikre at skinnepusser er i samsvar med bestemmelser i Kravforskriften (søknad og melding til SJT )

Krav til kompetanse:

Prosjektlederen må kunne vise til gjennomføring av tilsvarende relevante anskaffelsesprosjekter. Det er en fordel om prosjektleder har erfaring med maskinanskaffelse til jernbane- og sporveisvirksomheter.

Må ha gode samarbeidsegenskaper og kunne kommunisere på alle nivåer internt og eksternt. Prosjektleder må være systematisk, strukturert og «selvgående».

Stillingens spesifikasjoner:

Søknadsfristen for denne stillingen er 25.05.21, men vi vil også vurdere kandidater til lignende eller andre relevante stillinger fortløpende.

Arbeidssted: Oslo

Oppstart: Snarest og senest 14.06.21

Varighet: 31.05.2023 med mulig nedtrapping av stillingsprosent mot slutten av oppdraget

Omfang: 100 % stilling.

Techconsult tilbyr deg som ansatt:

 • Markedsmessige betingelser
 • Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene innen olje-, gass- og landbasert industri
 • God oppfølging av den enkelte medarbeider
 • Forsikringsordninger
 • Sosiale aktiviteter for de ansatte
 • Støtte til fysisk utvikling og trening

Techconsult vektlegger å være nær våre ansatte, og vi fokuserer på å være en profesjonell, sikker og hyggelig arbeidsgiver hvor du tydelig skal merke at fokus er på deg.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Kjell Åsen, på e-post: kjell.aasen@techconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: