Prosjektleder anlegg

Firma Skanska Norge AS
FylkeAkershus
StedGardermoen
Søknadsfrist03.10.2011

Ansvar fra start til overlevering

Som prosjektleder har du en nøkkelposisjon. Du har helhetsansvaret for prosjektet fra start til overlevering. Det er du som skal sørge for at prosjektet styres slik at målene nåes og kundens forventinger blir innfridd. Du har ansvar for å ivareta og utvikle relasjonen til våre kunder og slik bidra til nye prosjekter. Du er et viktig forbilde både internt og eksternt. Det er ditt ansvar å følge opp Skanskas mål om null arbeidsulykker på prosjektet. Du setter mål for bemanning, prosjektering, innkjøp og produksjon, og det er ditt ansvar at øvrige roller i prosjektledelsen har de riktige forutsetningene for å gjennomføre sine arbeidsoppgaver.


Prosjektlederens kvalifikasjoner

Du er ingeniør eller sivilingeniør, og har gjerne noen års erfaring i å lede anleggsprosjekter. Som prosjektleder blir du nærmeste leder for mange medarbeidere, noe som medfører at du må kunne involvere og skape engasjement, samt være god til å kommunisere. Du må finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.

Du vil bli knyttet til anleggsregionen Samferdsel & Energi. Regionen har ca. 300 ansatte og har prosjekter over store deler av landet. Regionen omsetter for ca. 1000000000,- pr. år.

For mer informasjon, kontakt HR-sjef Arvid Berg på tlf. 92851352

 

Vis flere stillinger: