Prosjektinnkjøper

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern. Vi har ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Konsernet har i dag ca. 41 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

Firma Skanska Norge
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Skanska styrker nå innkjøpsteamet i Norge kraftig.

Vil du være med på å sette standarden for fremtidens innkjøp?

Skanska Norge er ett av landets største entreprenørkonsern. I dagens markedssituasjon, preget av økt konkurranse om store komplekse prosjekt, blir innkjøpsrollen stadig viktigere. Profesjonelle anskaffelser når det gjelder kategorikompetanse, deling av beste praksis og bruk av nasjonale og internasjonale leverandøravtaler, skaper betydelig merverdi for Skanska og bidrar til å øke vårt konkurransefortrinn.

Innkjøp har stort ledelsesfokus i Skanska Norge. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle innkjøpsfunksjonen for å stå sterkere i anbudskonkurranser, bidra til økt lønnsomhet og redusert risiko.

Er du fremoverlent, strukturert, en lagspiller og en gjennomfører?

Da tror vi du vil passe godt hos oss!

Er dette noe som trigger deg, vil vi gjerne ha deg med på laget.

Vi tilbyr:

  • I Skanska er du med å bygge for et bedre samfunn, og vil få spennende utfordringer og trivelige kolleger i et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern.
  • Du blir del av ett av landets største kompetansemiljø på Innkjøp, som du vil være med å videreutvikle i riktig retning.
  • En stilling hvor du er en betydelig bidragsyter til økt lønnsomhet for selskapet.
  • En jobb med stor kontaktflate mot resten av organisasjonen og våre spennende prosjekter, der du vil jobbe tett med kompetente fagmiljø med muligheter for personlig utvikling.
  • Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogram og tilgang på firmahytter.

Ditt ansvar kan være:

  • Lede, planlegge, iverksette, følger opp og koordinerer prosjektinnkjøp.
  • Bistand med faglig innkjøpskompetanse i tilbudsfasen og prosjektgjennomføringen.
  • Har oversikt over og jobber aktivt i leverandørmarkedet med oppfølging av viktige kategorier og sikre en effektiv og sikker produksjon.

Du kan være en erfaren Innkjøper, en dreven produksjonsleder, en selger med kompetanse på enkeltfag. Kanskje du er en som har sans for å utvikle virksomhetsprosesser eller kanskje har du spisskompetanse på relevante fag.

Det er en fordel om du har erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. På den annen side vet vi at det finnes mange andre bransjer der ute som vi kan lære mye av, så først og fremst vil vi at du har noen års erfaring og en utdannelse som du mener er relevant for oss.

Du har dine egne ideer og meninger, men evner også å realisere andres. Vi mener at verdiskapning skjer i samarbeid med andre, og tenker helhet med «One Skanska». Nå skal vi ansette flere nye kollegaer, så dersom denne annonsen treffer deg, vil vi gjerne ha en søknad fra deg.

Ved spørsmål, kan følgende personer kontaktes:

Innkjøpsdirektør Geir Svarttjønnli - 934 15 929

HR Manager Aina Kendall - 920 40 759

Din søknad imøtekommes via vår rekrutteringsportal og behandles fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: