Prosjektingeniør

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma Hercules Fundamentering
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist17.08.2020

Hercules er en enhet i NCC Industry AS og er en av Nordens ledende aktører innen fundamenteringsarbeid. Hercules har sin kjernevirksomhet innen spunt- og pelearbeider i infrastrukturprosjekter, samt industri og bolig.

Vil du være med og legge grunnlaget for fremtidens samfunn? I Hercules rigger vi oss for nye spennende prosjekter, og søker nå etter:

PROSJEKTINGENIØR

Hercules befinner seg i en spennende utviklingsfase og vokser med markedet. Vi ser store mulighetsrom i tiden fremover med mange større prosjekter innen alt fra infrastruktur til bolig og næringsprosjekter. For å kunne svare på veksten i markedet skal vi styrke teamet med en prosjektingeniør med plassering i Trondheim. Noe reiseaktivitet må påregnes.

Som prosjektingeniør vil du sammen med prosjektleder ha ansvar for den daglige driften og økonomioppfølging av prosjektet. Sammen med prosjektleder vil du ha ansvar for at det skapes en organisasjon som kan gjennomføre prosjektet, samt gjennom prosjektets ledere sørge for at produksjonen utføres i henhold til krav om kvalitet, tid, helse miljø og sikkerhet.

Som prosjektingeniør er det avgjørende at du har/er:

  • Sivilingeniør / Ingeniør, gjerne nyutdannet eller annen teknisk utdannelse
  • Relevant erfaring fra bransjen
  • God kontraktsforståelse og dyktig på kontraktsoppfølging
  • Kunnskap om kalkulasjon og anbudsregning

Vi jobber tett sammen i tverrfaglige team, derfor må du trives sammen med andre mennesker og være involverende, samarbeidsorientert og ekte engasjert i det vi gjør. Du må ha gode skriftlige og muntlige egenskaper, og at du behersker dataverktøy er en selvfølge.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 17. august 2020

Søk her

Kontaktpersoner:

Håvard Johansen

Områdesjef Midt

+47 913 62 963

Mats Olsson

Regionchef

+46-(0)70-376 73 76

Vis flere stillinger: