Prosjektingeniør

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»


Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 4,9 milliarder (2018).

Firma Veidekke Industri
FylkeMøre og Romsdal
StedMalmefjorden
Søknadsfrist09.02.2020

Forretningsområdet Drift og Vedlikehold har en spennende posisjon på driftskontrakter med Statens Vegvesen og fylkeskommunene. I tillegg har vi to OPS-kontrakter og kontrakt med Oslo Lufthavn. Vi er til stede i hele landet og trenger nå prosjektingeniør til forretningsområdet Drift og vedlikehold. Stillingen blir organisert under prosjektområde Vest med kontorsted i Møre og Romsdal. Det må påregnes reisevirksomhet.

Arbeidsoppgaver

For den rette personen vil denne stillingen tilby en unik mulighet til å utvikle seg til å bli en nøkkelperson i vårt forretningsområde. Vi søker etter deg som er fleksibel og har muligheten til å reise i perioder.

Vi tror på at gode prestasjoner på lang sikt kommer fra kombinasjonen av en stor dose felttrening og med en riktig dose av strategisk arbeid for hele forretningsområdet.
Her vil du bli utfordret med et stort ansvar tidlig og målet for den rette personen vil på sikt være å bli en av våre nøkkelpersoner i forretningsområdet Drift og Vedlikehold.

Du vil jobbe nesten utelukkende med vår daglige drift gjennom forbedringsprosjekter, kalkulasjon, oppstart av nye kontrakter og avslutning av gamle. I tillegg så kommer du til å være involvert i flere utviklingsprosjekt i forretningsområdet og ha nært samarbeid med for eksempel IT-, Innkjøp-, HMS-, Økonomi- og Prosjekt/Strategiorganisasjon.

Gode HMS-resultater kommer gjennom sikker adferd. Du må være en god rollemodell og ta samtaler om sikkerhet og om nødvendig korrigere uønsket adferd. Målet er at alle skal komme uskadet hjem fra jobb – hver dag.

Du rapporterer til prosjektsjef i prosjektområde Vest.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker at du har relevant universitets eller høyskoleutdanning innenfor bygg- og anlegg, industriell økonomi eller teknisk fagskole. I tillegg ønsker vi at du har noen års erfaring fra arbeidslivet, og da gjerne fra bygg/anlegg. Kalkulasjonskompetanse og eventuelt erfaring fra drift eller komplekse kontrakter er en stor fordel.

I alle våre prosjekter er det krav om at du forstår og gjør deg forstått på norsk både skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har stort engasjement og som evner å se, og alltid søker, den beste veien fremover gjennom verdiskapende samspill. Det er viktig at du er handlekraftig og ikke redd for å ta avgjørelser. Det er viktig at du har en svært god arbeidsmoral.
I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar.

Vi tilbyr

Om du blir med oss blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt, og hektisk arbeidsmiljø. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Vi tilbyr mange gode kurs gjennom Veidekkeskolen, som er en del av et kontinuerlig utviklingsløp. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å bli medeier i egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet.

Kontaktperson

Kristen Bruset

Telefon 950 60 568

Søk stilling

Vis flere stillinger: