Prosjektingeniør

Djerving er byggetekniske rådgivere som finner og skaper løsninger som bygger bro mellom visjon og realisert prosjekt. Lover, forskrifter, veiledninger, standarder etc -- alt må hensyntas for å realisere en visjon. Som djervinger går vi inn i utfordringene med krum nakke og løser dem -- med et skarpt blikk for effektive løsninger og får selv det mest komplekse utgangspunktet til å bli rasjonelt.

Helt siden firmaet ble etablert i 1985, har kjernekompetansen vært prosjektering av ­bygningskonstruksjoner i betong og stål. Med god ordretilgang og planlagt utvidelse fortsetter vi en jevn og trutt vekst. Vi er hva vi gjør, og hva vi gjør er vår historie -- en historie om pågangsmot, kunnskap og godt ingeniørskap.

Firma Djerving
FylkeOslo
Søknadsfrist20.01.2019

Djerving setter preg og utvikler Oslo når vi jobber med noen av hovedstadens mest spennende prosjekter. Hos oss får du jobbe sammen med faglig sterke kollegaer som gjerne utfordrer og utvikler deg videre.

Vi søker etter sivilingeniører eller ingeniører innen konstruksjonsteknikk bygg til følgende oppgaver:

  • Prosjektering av betong- og stålkonstruksjoner
  • Dimensjonering
  • Modellering
  • Utarbeidelse av tegninger
  • Kontroll
  • Oppdragsledelse

Vi ser gjerne at du har relevant erfaring fra rådgivende ingeniørfirmaer eller leverandører, men dersom du er nyutdannet så er det ingen hindring. Du forstår konstruksjonsteknikk, har blikk for produksjonsvennlige løsninger og kan jobbe strukturert og ansvarlig. Og du må være hyggelig.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og har bonusordning. Vi praktiserer fem ukers ferie og fri julaften, romjulen, nyttårsaften og påskeuken. Kortere arbeidsdag i sommermånedene, og fleksible arbeidstidsordninger er det også. Og gode forsikringsordninger, fri telefon og dekning av privat internett følger med.

Spørsmål om stillingen

Rune Moen

Daglig leder

Mobil 971 17 450

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: