Prosjektingeniør


Mesta er ledende i Norge innen drift og vedlikehold av infrastruktur. Siden 2003 har Mesta etablert seg som et selvstendig selskap med over 1300 ansatte, og virksomhet i hele landet. Mesta har i dag over 50 prosent av markedsandelen innen drift og vedlikehold av vei - og er en vital del av norsk samferdsel.

Firma Mesta
FylkeSogn og Fjordane
StedSogndal
Søknadsfrist01.12.2018

Mesta Elektro er en ledende aktør innen elektroarbeider langs vei. Vi er en lønnsom, landsdekkende og fokusert elektroentreprenør som utfører de fleste oppgaver innen elektronisk installasjon langs vei i hele landet. Store deler av virksomheten er knyttet til installasjon og vedlikehold av alle elementer av den tekniske utrustningen i tunneler.

Mesta Elektro omsetter årlig for 400 mill. NOK og har 165 ansatte. Mesta Elektro er i stadig vekst og vil i årene framover fortsette veksten i tråd med økt fokus på sikkerhet i tunneler. Veksten vil hovedsakelig skje innen større prosjekter og prosjektingeniøren vil ha en rolle i dette. Prosjektene er over hele landet, reiseaktivitet må derfor påregnes. Kontorsted vil være Kaupanger. Den ansatte vil bli en del av et godt og faglig sterkt miljø med hyggelige medarbeidere. Stillingen rapporterer i linjen til prosjektsjef.

Kontaktperson for stillingen:

Prosjektsjef Oddmund Lefdal, Tlf: 915 52 210

Mesta er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke stilling hos oss uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

ARBEIDSOPPGAVER

Arbeidsoppgavene vil være prosjektering innen trafikktekniske installasjoner, som dimensjonering/analyser, 3D-modellering og utarbeidelse av tegninger. Vi ønsker at du har interesse for vår digitale satsing og blir en solid bidragsyter. Beherske prosjektering ved bruk av AUTOCAD, FEBDOK, ol som verktøy. Delta i oppgaver innen kalkulasjon og utarbeidelse av tilbud. Spesifikke arbeidsoppgaver som dokumentasjon/ FDV.

EGENSKAPER

Du er miljøskapende med god forretningsforståelse, både i relasjon med medarbeidere, kunder og leverandører.

Stillinga krev at du er strukturert, systematisk, effektiv og har evne til å håndtere parallelle oppgaver. Med geografisk spredning av prosjektene er fleksibilitet nødvendig for å kunne utføre arbeidsoppgavene hensiktsmessig.

Prosjektingeniøren skal med sin positive væremåte bli en bidragsyter til et allerede godt arbeidsmiljø blant dyktige og hyggelige kolleger. Foruten konkurransedyktig lønn og øvrige arbeidsbetingelser kan Mesta tilby faglige utfordringer og interne karrieremuligheter.

UTDANNING/ KVALIFIKASJONER

Gode tekniske og teoretiske kunnskaper, gode kreative egenskaper, samt evne til å tenke praktisk vil også bli verdsatt. Du vil som prosjektingeniør vnngå i ett team som vil utvikle selskapets posisjon i markedet som en lønnsom og kvalitetsbevisst leverandør innen trafikktekniske installasjoner. Du må beherske norsk flytende muntlig og skriftlig.

Vi søker kandidat med elektroteknisk teknisk utdannelse, sivilingeniør/ høyskoleingeniør innen Elkraft.

Søk stilling

Vis flere stillinger: