Prosjektingeniør

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Road Services
FylkeBuskerud
StedRollag
Søknadsfrist04.05.2018

NCC Road Services har sin kjernevirksomhet innen veiservice, drift og skjøtsel av utenomhusarealer. NCC Road Services i Numedal søker nå etter en:

PROSJEKTINGENIØR

Rollen som prosjektingeniør består av en rekke varierte arbeidsoppgaver. Stillingen omfatter bl.a. faglig støtte til prosjekt- og driftsleder, samt oppfølging av underentreprenører og leverandører. Du vil bidra til utarbeidelse av arbeidsvarslingsplaner, og som prosjektingeniør vil du være ansvarlig for oppfølging av KS, HMS og ytre miljø ute på prosjektene. I tillegg vil du ha ansvar for oppfølging i flere av våre systemer, bl.a. Syngergi, ProductExchange, kompetanseoversikter m.m. Du vil bli en del av et dynamisk arbeidsmiljø, der arbeidsoppgavene vil kunne endres etter hva som er mest hensiktsmessig til enhver tid.

Vi søker en selvstendig og fleksibel person, som er nysgjerrig på faglig utvikling og ivrig etter å lære. Du er løsningsorientert og strukturert, og motiveres av utfordringer i hverdagen. Du har gode samarbeidsevner og har gjerne lederambisjoner på sikt. Vi tror denne stillingen vil kunne passe godt for en som er nyutdannet, gjerne som ingeniør eller fra fagskole.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem. 

Søknadsfrist: 04.05.2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Grete Andersson
HR Partner
+47 901 39 073

Jostein Myklatun

Prosjektleder

+47 414 70 810

Vis flere stillinger: