Prosjektingeniør VVS

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist16.05.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din energi i en stilling hvor du bidrar med å synliggjøre unike muligheter ovenfor våre kunder. For denne rollen trenger du å ha fokus på kontinuerlig utvikling og helst en bachelorgrad innen VVS-teknikk eller mastergrad innen energi og miljø, eller praksis som rørlegger/blikkenslager og relevant tilleggsutdannelse som fagskole/BIM-utdannelse. Stillingen kan ha tilholdssted ved vårt kontor i Drammen, Tønsberg eller Skien. Er du vår nye Prosjektingeniør VVS? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår VVS avdeling

Som vår nye Prosjektingeniør VVS blir du en del av et fagmiljø med en god sammensetning av kompetanse, erfaring og mangfold. Du vil bli gitt mulighet til å utvikle deg og å arbeide med spennende og innovative prosjekter. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø og vi har fokus på faglig og personlig utvikling for våre medarbeidere. Vi ser etter en person med god kompetanse innen prosjektgjennomføring og VVS-prosjektering i byggprosjekter. Nyutdannede oppfordres også til å søke stillingen. I Rambøll og i avdeling Tekniske Systemer, er vi opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Opprette og vedlikeholde egne kunderelasjoner
 • Bidra til et godt arbeidsmiljø i avdelingen
 • Kostnadsestimering og kalkyler
 • Funksjonsbeskrivelse for totalentreprise
 • Detaljprosjektering i totalentreprise
 • Prosjektledelse og prosessledelse
 • Prosjektgjennomføring med avklarte leveranser og milepæler
 • Håndtere risiko og muligheter i alle faser av prosjektet

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Utdannet ingeniør/sivilingeniør innen VVS eller energi og miljø eller annen relevant praksis/utdannelse
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
 • Kjennskap til Revit, MagiCad, Solibri, BIM360, IDA ICE, Simien
 • God forståelse for behov hos hver enkelt kunde
 • Generelt god kompetanse innenfor de fleste deler av bygningsdelstabellen tilknyttet VVS-tekniske anlegg
 • Spesielt god kompetanse innen en eller to deler av bygningsdelstabellen tilknyttet VVS-tekniske anlegg eller energivurderinger av bygninger.

I denne rollen vil det være en fordel om du også evner å tenke tverrfaglig og se det store bildet, samt evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kolleger på en god måte.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 16.05.2019.

Har du spørsmål?
Kontakt Glenn Knive, Avdelingsleder Tekniske systemer, Telefon: 97512878

Søk stilling

Vis flere stillinger: