Prosjektingeniør VVS og energi, Oslo eller Drammen

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeOslo, Buskerud
Søknadsfrist31.01.2019

Vil du jobbe på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter? De neste årene jobber vi sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, arkitekter, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes kampflybase, Fornebubanen og fremtidens sykehus landet rundt. Vi søker nå prosjektingeniører til vår avdeling for Bygninger som har seksjoner i Oslo og Drammen.

DU FÅR EN VARIERT HVERDAG MED UTVIKLENDE ARBEIDSOPPGAVER

Ønsker du å utvikle din kompetanse innen rådgivning, prosjektering og oppfølging på byggeplass innen VVS-tekniske anlegg?

Byggebransjen har de siste årene økt fokus på energi og miljø og digitalisering, og VVS-bransjen er inne i en spennende utvikling. Vi er opptatt av innovasjon og verdsetter derfor den faglige utviklingen høyt. Vi var tidlig ute med å satse på bygningsinformasjonsmodellering (BIM) og har jobbet med noen av verdens største og mest avanserte BIM-modeller. Dette har resultert i «verdens beste digitale byggeprosjekt»: https://www.cowi.no/om-cowi/nyheter-og-presse/aec-awards-stavanger-universitetssykehus-vant- Vi mener smarte og grønne bygg spiller en viktig rolle i fremtidens bærekraftige byer.

COWI har et av Norges ledende fagmiljø innen VVS-teknikk og energi, med 35 dyktige ingeniører i Oslo og Drammen og 140 samlet i COWI Norge. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre. Hos oss vil du få jobbe med varierte oppdrag innen helsebygg, flyplasser, datasenter, undervisningsbygg, næringsbygg og industrianlegg.

Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne meget gode muligheter til å jobbe med spennende oppgaver sammen andre dyktige kollegaer. Vårt fagmiljø er opptatt av å ivareta kundens og brukernes behov gjennom å designe energieffektive anlegg og godt inneklima.

DU LÆRER RASKT, DELER KUNNSKAP OG ER INITIATIVRIK
Vi søker deg som er pålitelig, initiativrik, tilegner deg ny kunnskap og deler den med resten av teamet. Du er opptatt av kvalitet i leveranser, er strukturert og utfører jobber med stor faglig kompleksitet.

Du er ingeniør/sivilingeniør innen VVS, maskin, energi og miljø eller lignende, og har minimum 2-3 års relevant arbeidserfaring. Vi ønsker både deg som ønsker å spesialisere deg innenfor et område og deg som ønsker bred kunnskap innenfor flere fagområder.

I tillegg har du faglig interesse og kompetanse innen:

 • Beregning og dimensjonering av VVS-tekniske anlegg.
 • Planlegning av termisk energiforsyning.
 • Simulering av energibruk og inneklima i for eksempel Simien eller IDA ICE.
 • Tverrfaglig samarbeidsprosesser.
 • Det er en fordel med forkunnskap om bruk av BIM-modell
 • Revit (Autocad/MagiCad), Navisworks eller Solibri.
 • I tillegg bør du ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Vi har faglige nettverk, bedriftslag og «Ung i COWI»-nettverket for alle under 33 år.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi håper du søker!

Arbeidssted: Vi søker etter folk til våre kontorer i både Oslo (Hasle/Løren) og i Drammen sentrum. Skriv gjerne i søknaden hva som kan være aktuelt for deg.

Søknad: Vær vennlig å last opp din CV og søknadsbrev, samt karakterutskrift dersom du ble uteksaminert i 2016 eller senere.

Søknadsfrist: 31.01.2018

Kontaktpersoner: Tom E. Sørlie, seksjonsleder VVS og energi, tlf: 995 29 588, e-post: teso@cowi.com (tilgjengelig fra 19.01.19)

Anne Kristine Amble, gruppeleder energi (Oslo), tlf. 465 40 296, e-post: akam@cowi.com

Lars Bjerke, seksjonsleder VVS (Drammen), tlf. 954 05 961, e-post: lrbr@cowi.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: