Prosjektingeniør Sprinkler

Kruge AS er en ledende leverandør innen «System for rørmontasje». Selskapet ble etablert i 1983 og er eiet av Ernströmgruppen AB, et privat-eiet industrielt konglomerat, som i generasjoner har forvaltet og utviklet sine mange nordiske selskaper. Vårt spesialområde er feste- og opphengs-systemer til rør-, ventilasjons-, sprinkler- og kuldeentreprenører. Kruge AS samarbeider med ledende bransjegrossister. Vi har en solid økonomi, en sterk posisjon i markedet og har klare vekstambisjoner. Vi holder til i trivelige lokaler på Spikkestad utenfor Drammen. Les mer om selskapet vårt på www.kruge.no. Vi er i stadig positiv utvikling og til en nyopprettet stilling søker vi Prosjektingeniør Sprinkler.

Firma Kruge
FylkeBuskerud
StedSpikkestad
Søknadsfrist12.11.2018

Kruge søker Prosjektingeniør Sprinkler!

Faglighet – Påvirkning – Utvikling

Dine hovedoppgaver

Du skal være med i utviklingen av en kunnskapsrik og lønnsom avdeling gjennom å være en prosjekterende og selgende partner for våre kunder og andre samarbeidspartnere, samt å kunne gi kvalifiserte råd og veiledning på teknisk nivå. Du vil være med på å utvikle avdelingen innen prosjektering og kontroll av sprinklersystemer.

I ditt arbeid vil du samarbeide med Teknisk sjef Sprinkler og Produktsjef VVS om videreutvikling av vårt sortiment innen området. Du vil få ansvaret for planlegging, koordinering og gjennomføring av besøk, avholdelse av infomøter, teknisk opplæring både internt og eksternt og messer. Dette i samarbeid med vårt salgskorps, kunder, kontaktpersoner og samarbeidspartnere. Andre tilhørende arbeidsoppgaver kan også bli gitt.

Du vil i ditt arbeid rapportere til Teknisk sjef Sprinkler.

Arbeidssted vil være Spikkestad.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

Som vår nye prosjektingeniør må du ha VVS-teknisk kompetanse og KP-kurs. Hvis du har Sprinklermontør-sertifikat er det positivt, men intet krav. Det er også ønskelig at du har avlagt og godkjent FG-eksamen sprinkler.

Du må ha relevant erfaring med sprinkler-markedet, herunder kjennskap til gjeldende standarder og normer. Videre er erfaring med prosjektering av sprinkleranlegg en fordel. Videre er du god på å dele og formidle kunnskaper og har gjerne noe erfaring med å holde kurs og opplæring. Det viktigste er uansett at du evner og har lyst til å utvikle deg videre. Du er også:

  • God på kommunikasjon, samarbeider godt med alle og evner å bygge og utvikle relasjoner og nettverk
  • Effektiv, resultat- og løsningsorientert på en strukturert måte
  • Initiativrik, handler på eget initiativ og tar ansvar for resultater
  • Positiv, stødig, ærlig og pålitelig med stor arbeidskapasitet.

Vi kan tilby deg

Selvstendige, spennende og varierte arbeidsoppgaver i et veldrevet selskap hvor du inngår i et team av engasjerte og kvalifiserte kollegaer. En oversiktlig organisasjon og gode beslutningsprosesser. Bred kontaktflate med gode påvirknings- og utviklingsmuligheter. Et godt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø i et selskap i vekst og utvikling. Meget konkurransedyktige betingelser.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 917 06 467 eller Teknisk sjef Sprinkler Tonny Sørum på 41461985.

Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Vi imøteser din CV og søknad her.

Søknadsfrist: 12.11.2018.

Vis flere stillinger: