Prosjektingeniør elektro/BIM

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist25.09.2022

Multiconsult AS avdeling elektro/IKT er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen modellbruk og dataverktøy i våre prosjekter. Målet for rollen vil være å styrke vår kompetanse, og bruk av kjente programvarer i dagens leveranser. Vi ønsker også at våre prosjektingeniører skal være med å skape, og forme våre fremtidige leveranser til byggenæringen fremover, hva gjelder bruk av både nye programvarer, egenutvikling av programvarer, samt samspill mellom programvare og moderne teknologi.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som prosjektingeniør vil du få muligheten til å ta del i store og små prosjekter med fokus på utvikling og fremtidsrettet gjennomføringsmetoder. Noen store pågående oppdrag vi jobber med er blant annet Vikingtidsmuseet, Nye Rikshospitalet sykehus, Ny vannforsyning Oslo, Fornebubanen med mer.

Hos oss vil du få en viktig rolle i å utvikle et av landets fremste tekniske og tverrfaglige miljøer innen 3D modellering og BIM. Som prosjektingeniør vil du få en sentral rolle i Multiconsult sine mest spennende oppdrag. Du vil ha et ansvar for å utvikle og utfordre byggnæringens tradisjonelle arbeidsmetodikker.

Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til gjennomføringen av våre oppdrag med spesielt fokus på dataverktøybruk, utvikling av prosesser og arbeidsmetoder, samt fremtidens leveranser med fokus på bruk av programvare gjerne i samspill med teknologi.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Prosjektering av elektrotekniske installasjoner
 • Koordinering og etablering av 3D-modeller i større og mindre prosjekter
 • Standardisering, utvikle og effektivisere
 • Sammenstille, administrere og vedlikeholde samordningsmodeller, fortrinnsvis med Revit og Solibri
 • Kollisjonssjekk
 • Jobbe med modellbasert produksjon (4D, 5D, 6D og 7D)
 • Visualiseringer

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, som trives med å jobbe i tverrfaglige team, er nyskapende, engasjert og handlekraftig. Har du et brennende ngasjement for å lære og skape, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Drivkraft for å videreutvikle og forbedre bruken av BIM-verktøy og generell teknologibruk i næringen.
 • God muntlig og skriftlig formuleringsevne på norsk.
 • Oppdatert på digitale prosjekteringsverktøy og engasjert i å utvikle og nye løsninger.
 • Gjerne kjennskap/interesse for programmering

Nyutdannede sommeren 2023 fra universitet, høg- og fagskole oppfordres også til å søke på stillingen.

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter.
 • God balanse mellom arbeid og fritid.
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Avdeling for elektro/IKT innenfor forretningsenhet Bygg og Eiendom består av ca 70 engasjerte medarbeidere i Oslo (Nydalen, Ryen og Skøyen). Som medlem av Multiconsult sitt elektrofaglige kompetansenettverk, bestående av 200 medarbeidere, er det ingen utfordring som er for stor, eller kompleks. Elektro/IKT avdelingen har konstant fokus på forbedring og effektivisering samtidig er vår avdeling en plattform for innovasjon og verdiskaping for å utvikle vårt samfunn i en enda grønnere og bærekraftig fremtid. Med dagens prosjektportefølje, og kommende oppdrag, ser vi behov for å styrke vår kapabilitet (kompetanse og kapasitet) innen fagområdet.

«Hva vi har gjort, er det vi er blitt. Hva vi gjør, er det vi blir.»

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Jens Monrad-Hansen

Seksjonsleder

90175178

Søk stilling

Vis flere stillinger: