Prosjekteringsleder

Bjørn Bygg AS er et heleid datterselskap av Peab, et Nordisk konsern med 16 000 medarbeidere og en omsetning på 58 milliarder SEK. Peab i Norge er ca 1800 medarbeidere med en årlig omsetning på omlag 7,5 milliarder NOK. Med lokal tilstedeværelse og fokus på egne ressurser utvikler, anlegger og bygger vi bærekraftige samfunn.

Peab Bjørn Bygg er etablert med hovedkontor i Tromsø og distriktskontorer i Harstad, Narvik, Bardufoss, Finnsnes, Alta og Kirkenes. Selskapet har rundt 400 ansatte og en årlig omsetning på omlag 1650 MNOK. Vi driver allsidig virksomhet innenfor nybygg, rehabilitering og vedlikehold for både private og offentlige byggherrer.

FirmaPeab Bjørn Bygg
FylkeTroms og Finnmark
StedHarstad
Søknadsfrist10.12.2023

Prosjekteringsleder søkes til Harstad

Vi søker nå prosjekteringsleder til Harstad. Som prosjekteringsleder er du et sentralt bindeledd mellom rådgivere og vår prosjektorganisasjon i planleggings-, prosjekterings- og utførelsesfasen.

Du som har relevant ingeniørgrad og erfaring fra entreprenørbransjen eller rådgiverbransjen vil passe godt i stillingen.

Du har gjerne en særskilt interesse for byggetekniske løsninger, er engasjert og initiativrik. Det forventes at du besitter digital kompetanse over gjennomsnittet, og det er en fordel at du har kjennskap til VDC, LEAN-planlegging, ICE-metodikk og BIM.

Ansvar og arbeidsoppgaver som prosjekteringsleder:

  • Lede prosjekteringsgruppen og koordinere arbeidet mot prosjektledelsen på prosjektet
  • Utarbeide prosjekteringsplan, og koordinere mot prosjektets hovedfremdriftsplan og innkjøpsplan
  • Kontrollere arkitekters og rådgivende ingeniørers leveranse, og sikre at riktige løsninger velges ut fra gitte rammer, budsjetter og tidsplaner
  • Bidra i tidligfase med konseptutvikling, kalkyleprosessen samt skisse/forprosjekt

Som prosjekteringsleder i Bjørn Bygg blir du en del av et større faglig miljø i vår tekniske avdeling, hvor det er gode muligheter for videreutdanning og kompetanseheving.

Vi har konkurransedyktige betingelser med svært gode pensjons- og forsikringsordninger inkl. AFP.

Ta kontakt med distriktssjef i Hålogaland - Trygve Nilsen på +47 996 02 714 eller HR sjef - Ronny Josefsen på +47 905 26 154 hvis du har spørsmål om stillingen.

Som ansatt i Peab blir du delaktig i arbeidet med å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. I Peab er vi samfunnsengasjerte og opptatt av hvordan vi som entreprenør påvirker det miljøet vi lever i, både for de menneskene som nå og i fremtiden berøres av det vi bygger og anlegger. Vi ønsker å omfavne spennet av kompetanse som finnes i arbeidsmarkedet og etterstreber mangfold blant våre ansatte.

Våre verdier ligger som en grunnstein for hvordan vi som ledere og medarbeidere opptrer, og for oss er det viktig at du kjenner deg igjen i våre kjerneverdier jordnær, utviklende, personlig og pålitelig. I Peab finnes det store muligheter for personlig utvikling.

Vil du bygge et bærekraftig samfunn med oss?

Vi ser frem til å motta din søknad!

Søk stilling

Vis flere stillinger: