Prosjekteringsleder

Consto Øst er et selskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har i overkant av 900 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad.

Firma Consto Øst
FylkeOslo
Søknadsfrist14.02.2020

Consto Øst søker Prosjekteringsleder

For å styrke vår kapasitet og kompetanse innen prosjektering og prosjektutvikling søker vi nå en erfaren og resultatorientert prosjekteringsleder.

Consto Øst dekker markedet i Oslo og Viken.

Arbeidsoppgaver

Lede prosjekteringsgruppen i alle faser fra prosjektutvikling, prosjektering og gjennomføring i byggefasen. Følge opp fremdrift og økonomi i prosjekteringen, utarbeide rammebetingelser for de prosjekterende og sørge for at dette blir fulgt. Lede og styre prosjekteringsmøter samt utarbeide kontrollplaner for prosjektering.

Dokumentere og følge opp endringer og avvik i prosjektet i samarbeid med prosjektleder.

Kvalifikasjoner

  • Høyere utdannelse innen bygg eller anlegg
  • Opparbeidet deg minimum 5 års relevant arbeidserfaring hos entreprenør eller rådgiver på større byggeprosjekter
  • Selvstendig og strukturert. Erfaring fra prosjekteringsledelse, RIB eller lignende er en fordel
  • Gode ferdigheter innen BIM
  • Proaktiv ledelse og god økonomiforståelse

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg med Interesse og kompetanse for byggetekniske løsninger samtidig som du liker å lede sterke faggrupper. Vi verdsetter at du er strukturert og løsningsorientert med stor gjennomføringskraft.

Vi tilbyr

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en solid bedrift med et godt arbeidsmiljø og en levende bedriftskultur. Du får stort ansvar og tillit med gode utviklingsmuligheter i et offensivt norsk konsern med ambisjoner. Du får stort ansvar og tillit. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid og gode ferieordninger.

Kontaktinformasjon

Morten Tonning

HR-Rådgiver

92245689

Søk stilling

Vis flere stillinger: