Prosjekteringsleder

AF Byggfornyelse er en av de største aktørene i markedet innenfor rehabilitering, ombygging og påbygging, men har i tillegg flere store kultur- og nybyggsprosjekter. Vi rehabiliterer og utbedrer kjøpesentre, skoler, sykehjem, borettslag, næringsbygg og har blant annet spesialisert oss på modernisering av baderom i borettslag. Nytt Nasjonalmuseum, nye Deichmanske bibliotek og boligprosjektet Bjørvika er blant våre pågående signalprosjekter. Med vår tverrfaglige kompetanse og vår gjennomføringsevne bistår vi i prosjekter som både vi og oppdragsgiverne kan være stolte av.

FirmaAF Byggfornyelse
FylkeOslo
Søknadsfrist07.06.2019

Vi søker deg som har erfaring som prosjekteringsleder fra byggebransjen. Alternativt har du erfaring fra rådgivende selskap eller arkitekt, med ønske om å videreutvikle din kompetanse hos entreprenør der du vil få innblikk i hele byggeprosessen.

Som prosjekteringsleder vil du få ansvaret for å lede og koordinere prosjekteringsarbeidet i spennende prosjekter. Du vil være sentral i forhandlinger og innkjøp av prosjekterende rådgivere og arkitekter vedrørende funksjon, kvalitet, fremdrift og økonomi.

Du synes det er spennende å delta aktivt i prosjektutviklingen og løsningsdesign. Du er en naturlig pådriver for bruk av digitale verktøy som BIM, VDC osv.

Du vil få en viktig rolle med stor kontaktflate mot prosjekter og resten av organisasjonen. Du er ryddig, systematisk, løsningsorientert og har gode formuleringsevner. Prosjekteringsleder vil sammen med prosjektleder også ha ansvar for å ivareta AF Gruppens forretningsmessige interesser i prosjekteringsarbeidet.

Vi ser etter en sivilingeniør eller ingeniør innen bygg/anlegg eller tilsvarende utdannelse/grad. Lang erfaring kan kompensere for formell utdannelse.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte HR-sjef Sif Løvdal på 45786585 eller avd direktør Espen Bjørke på 90651304.

Søk stilling

Vis flere stillinger: