Prosjekteringsleder

A Bygg Entreprenør AS er en totalentreprenør med hovedkontor på Ulven i Oslo. Selskapet bygger kontor-, nærings-, logistikk- og industribygg, på det sentrale Østlandsområdet, og omsetter for ca. 480 millioner kroner i 2018. A Bygg har 22 ansatte, de fleste ingeniører med kompetanse innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse og anleggsledelse. Selskapet har opparbeidet seg en sterk posisjon blant noen av Norges mest profesjonelle byggherrer.

Se www.abygg.no.

Firma A Bygg Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Prosjekteringsleder

Du får en helt sentral rolle i A Bygg. Du vil sammen med prosjektlederne utvikle prosjekter fra tidlig skissefase til ferdig produksjonsgrunnlag. Det er i de tidlige fasene de store valgene og beslutningene tas. Det er her føringene for et vellykket prosjekt legges – og dermed også grunnlaget for A Byggs suksess!

Som prosjekteringsleder må du like å være synlig og ta beslutninger – rett og slett ta styringen! I A Bygg gis du stort ansvar og stor frihet. Du legger planer for utviklings- og prosjekteringsarbeidet, og du leder gjennomføringen av dette. Bistand til å omsette planene til gode innkjøpsstrategier og praktiske gjennomføringsmetoder er også viktige oppgaver.

Som prosjekteringsleder vil du fort opparbeide deg et stort og omfattende nettverk. Du vil lede mye av kommunikasjonen mot våre kunder – kanskje noen av Norges mest profesjonelle byggherreorganisasjoner. Du kommer videre til å arbeide tett på rådgivende konsulenter, og du vil ha mye kommunikasjon mot leverandørmarkedet. Internt arbeider du tett på prosjektledere og anleggsledere.

I A Bygg har vi stort fokus på å kontinuerlig lære av hverandre, og å videreutvikle våre systemer. Våre beslutningsveier er korte, og mulighetene for å påvirke er store. I A Bygg ligger mulighetene godt til rette for deg som ønsker å gjøre en forskjell!

Kvalifikasjoner og kunnskap:

  • Utdanning som sivilingeniør/ingeniør. Lang og relevant arbeidserfaring kan kompensere for utdanning.
  • Solid bygningsteknisk kompetanse.
  • Solide kunnskaper om bygningstekniske lover, forskrifter og standarder.
  • Gode generelle datakunnskaper.
  • Gode skriftlige og muntlig fremstillingsevner.

Egenskaper:

  • Du evner å kjøre ryddige og dokumenterbare prosesser.
  • Du evner å sette deg inn i nye og ukjente problemstillinger og stille de riktige kritiske spørsmålene, og kunne se/vurdere og foreslå løsninger.
  • Du skaper gode relasjoner og kommuniserer godt med prosjektets involverte og interessenter.
  • Du er en tydelig leder i prosjekteringsarbeidet.
  • Du evner å holde ro og kontroll selv overfor krevende kunder, leverandører, interessenter.

I A Bygg tilbyr vi gode markedsmessige betingelser og en utfordrende og ansvarsfull rolle i et meget spennende miljø med engasjerte og dyktige kollegaer.

Ønsker du ytterligere informasjon om stillingen, kontakt adm. dir. Morten Raugstad på telefon 99 69 19 28 eller Compass Human Resources ved Johnny Aastad på telefon 909 80 198.

Klikk på søknadsknappen for å komme inn på Compass hjemmeside, hvor du kan registrere din cv og søke stillingen. Eller send en e-post til ja@compass.no.

Søknadsfrist: snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: