Prosjekteringsleder Signal

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist20.01.2019

Vil du lede noen av Norges mest spennende signalprosjekter? Våre ingeniører jobber på prestisjeprosjekter som Fornebubanen, InterCity Østfoldbanen, Follobanen og lettbaneprosjekter i hele Skandinavia. Nå søker vi en engasjert prosjekteringsleder som kan bidra til videreutviklingen av våre tjenester, både faglig og markedsmessig. Er du klar for nye utfordringer? Les mer her!

SETT DITT PREG PÅ NORGES MEST KOMPLEKSE PRESTISJEPROSJEKTER

COWI søker nå etter en medarbeider med kompetanse innen faget signal, som ønsker å jobbe som prosjekteringsleder. Du vil bli en del av vårt fagmiljø innen signal, men stillingen innebærer et nært samarbeid med de andre jernbanetekniske fagpersonene i COWI både i Norge og et større miljø i Danmark.

Typiske arbeidsoppgaver vil kunne være:

 • Prosjekteringsledelse innenfor signal
 • Styring og ledelse av signalprosjekter, herunder endringer i eksisterende anlegg, men hovedsakelig utarbeidelse av planer for bygging av nye anlegg.
 • Koordinere egen prosjektering med andre jernbanetekniske fagområder (tverrfaglig kontroll)
 • Oppfølging i byggetid
 • Utarbeide planer for anleggsgjennomføring og faseplanlegging
 • Utarbeidelse av kravspesifikasjoner og tilbudsgrunnlag

DU ER STRUKTURERT, FREMOVERLENT OG RESULTATBEVISST

Vi søker en ryddig prosjekteringsleder med signalerfaring som har evnen til å styre og følge opp signalprosjekt(er) fra start til mål i henhold til kundens krav og dagens regelverk. Du må ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, være resultatbevisst og ha evne til å motivere prosjektmedarbeidere til å levere til rett tid med høy kvalitet.

Stillingen innebærer kundekontakt og ansvar for prosjektstyring, så du bør være fremoverlent og selvstendig med god forretningsmessig forståelse. I de fleste prosjekter samarbeider vi med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kolleger på tvers av avdelingene i COWI, derfor er det viktig at du er flink til å kommunisere og at du har forståelse for et tverrfaglig samarbeid med fokus på et samlet sluttprodukt.

Du bør ha noe erfaring med AutoCAD som tegningsverktøy, og gjerne erfaring som rådgiver, entreprenør eller fra byggherre. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Kvalifikasjoner

 • Bachelor eller masterutdanning fra relevante fagfelt som f.eks. elektronikk, automasjon, informatikk, matematikk eller kybernetikk. Eller Signalmontør med relevant erfaring. Dokumentert erfaring og resultater kan kompensere for manglende formell utdanning.
 • "Signalfag for ingeniører" fra Norsk Jernbaneskole, eller tilsvarende
 • Gode skriftlige og muntlige formuleringsevner, både på norsk og engelsk.
 • Kjennskap til Bane NORs arbeidsprosesser for signal.

COWI SOM ABREIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 20.01.2019. Søknad må inkludere CV, søknadsbrev og kursbevis for å bli vurdert.

Oppstart: Snarest, eller etter avtale

Arbeidssted: Oslo

Kontaktperson: Pål Foshaugen (Seksjonsleder), tlf: 95 26 91 16, e-post: pafo@cowi.com.

Søk stilling

Vis flere stillinger: