Prosjekteringsleder/Oppdragsleder infrastruktur

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

Firma Multiconsult
FylkeViken
StedFredrikstad
Søknadsfrist28.05.2021

SPENNENDE MULIGHETER HOS MULTICONSULT I ØSTFOLD

Multiconsult i Østfold har i de siste årene hatt god utvikling og vekst, og vi har et mål om å fortsette den gode utviklingen til beste for våre kunder. Vi har god ordrereserve og ser mange spennende muligheter fremover. Vi søker derfor etter nye medarbeidere innen flere fagområder.

Vi søker de beste rådgiverne i Østfold. Vi legger til rette for et godt arbeidsmiljø der du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver sammen med gode kollegaer. Det bidrar til en god faglig og personlig utvikling. Du vil ha muligheten til å ta del i alt fra enfaglige prosjekter til store, komplekse og tverrfaglige prosjekter.

Vi har for tiden spennende oppdrag med blant annet Frederik II videregående skole og Arena Fredrikstad. Vi utfører regulering av industriområdet på Viken Park, forprosjekt på nytt avløpsrenseanlegg for FREVAR, Rv 22 Årum bru samt en rekke spennende industri- og boligprosjekter. Våre medarbeidere deltar også i de største prosjektene i Multiconsult som Ny veterinærhøgskole på Campus Ås, Drammen sykehus og E6 Moelv til Roterud – med ny Mjøsbru. Multiconsult satser på bærekraft, og vi er med på mange oppdrag knyttet det grønne skiftet.

Vi ønsker å styrke vår kompetanse og kapasitet innen prosjekterings- og oppdragsledelse for oppdrag innen samferdsel, infrastruktur og fornybar energi.

Avdeling samferdsel og infrastruktur opplever en økende oppdragsmengde. Som ansatt hos oss vil du bli en del av et innovativ og proaktivt arbeidsmiljø. Vi er en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring. Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som oppdragsleder vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Noen pågående oppdrag er blant annet nye prosjekter innen vannforsyning- og avløpssystemer, Samferdsel og Fornybar Energi, samt et bredt spekter av bygg og eiendomsoppdrag.

Hos oss vil du få en viktig rolle i utviklingen av seksjon Gjennomføring. Videre vil du utøve ledelse av oppdrag med fremdrifts- og resultatansvar, kundekontakt og kompetanseutvikling. Vi ønsker å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til oppdragsledelse. Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Ledelse av tverrfaglige oppdrag
 • Bidrag i tilbudsprosesser
 • Oppfølging av prosjekter og kunder
 • Utvikling av gjennomføringsmetodikk og andre oppdragsledere

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med gode samarbeidsevner, som trives med å jobbe for å skape gode resultater og utvikling. Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Relevant Mastergrad
 • 5-10 års erfaring med tverrfaglige prosjekter
 • Gode kommunikasjonsferdigheter
 • Kontraktsstyring
 • Gjerne kunnskap om beskrivelser
 • Erfaring med relevante standarder innen bygg og anlegg

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
 • God balanse mellom arbeid og fritid
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Multiconsult Østfold har ca. 140 medarbeidere og har moderne kontorer i sentrum av Fredrikstad og Møllebyen i Moss samt på Tunejordet i Sarpsborg. Vi arbeider innenfor forretningsområdene Bygg & eiendom, Industri, Samferdsel, Vann & miljø og Fornybar energi. Vi arbeider for både private og offentlige kunder og dekker de fleste fagområder knyttet til rådgivning og prosjektering.

Forretningsenheten har hovedkontor i Fredrikstad. Kontoret er plassert sentralt i byen langs elvepromenaden. Kontorlokalene skal i 2021 pusses helt opp og fremstå som nye lokaler når ferdig. Det er mer enn 50 personer som tilhører avdeling Samferdsel & Infrastruktur. Vi arbeider med alt fra store tverrfaglige samferdselsoppdrag til enfaglige rådgivningsoppdrag. Godt arbeidsmiljø, engasjement, faglig stolthet og kultur for utvikling er noe som kjennetegner avdelingen. Seksjon Gjennomføring, utfører oppdrag innenfor alle de forskjellige forretningsområdene i Multiconsult.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Ottar Gundersen

Seksjonsleder

91838860

ottar.gundersen@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: