Prosjekteringsleder internasjonalt samarbeid og VDC

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeFlere fylker
Søknadsfrist07.09.2020

Vil du lede komplekse prosjekter i et verdensledende rådgivermiljø med høye ambisjoner innen digitalisering? Kan du bidra til å sikre kvalitet i våre prosjektleveranser? Og har du kompetanse på VDC? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

BLI EN DEL AV VÅR DIVISJON BYGNINGER

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. Vi har kompetanse i verdensklasse og samarbeider tett på tvers av fagmiljøene i COWI for å levere morgendagens løsninger på blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg. Uavhengig av hvilket kontor du jobber på, vil du oppleve et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter både faglig og sosialt. Vi har et raust arbeidsmiljø med fokus på å dele kunnskap og å gjøre hverandre gode.

FÅ EN NØKKELROLLE I UTVIKLINGEN AV VDC I VÅRE PROSJEKTER

I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med kollegaer på tvers av fag og lokasjon.

Avhengig av din erfaring og kompetanse kan det være aktuelt å jobbe med følgende:

  • Prosjektledelse med fokus på bruk av VDC og koordinering ut mot våre internasjonale ressurser for å sikre godt samarbeid og høy kvalitet
  • Prosjekteringsgruppeledelse av komplekse tverrfaglige prosjekter med fokus på VDC

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være proaktiv, selvstendig og opptatt av verdien vi får ved bruk av digitale verktøy og samarbeid på tvers av landegrenser.

Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner/ferdigheter:

  • Du har en bachelor eller master innen tekniske fag, for eksempel bygg, elektro eller lignende.
  • Du har minimum 10 års relevant erfaring fra rådgivermiljø, entreprenør, byggherre eller lignende
  • Du ønsker å utvikle deg i et fagmiljø å lære av kollegaer
  • Du snakker og skriver flytende norsk og engelsk

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du etter 10. august kontakte Julie Elisabeth Indrelid (Seksjonsleder) på telefon: +47 928 36 382. I mellomtiden kan du kontakte henne på epost: juin@cowi.no, men merk at du ikke får svar før i august grunnet ferieavvikling.

Arbeidssted vil være Oslo, Fredrikstad, Bergen, Trondheim eller Stavanger.

Søk stilling

Vis flere stillinger: