Prosjekteringsleder Fredrikstad

Menneskene utgjør forskjellen hos Solid. Vi bygger våre relasjoner på gjensidig tillit fremfor rigide kontrakter. Våre verdier har vært viktige byggesteiner for utviklingen av Solids kultur. Engasjement, Spisskompetanse, Samhandling, Tilhørighet, Trivsel og Trygghet er ledestjerner i selskapet som viser retning i hverdagen.
Solid Entreprenør AS har hatt en sterk vekst, og omsetningen for 2018 utgjør over 1 milliard. Våre 450 ansatte jobber derfor kontinuerlig for å innfri våre byggherrers forventninger.

FirmaSolid Entreprenør
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist25.01.2019

Som prosjekteringsleder i Solid Entreprenør vil du jobbe med prosjekter i Østlandsområdet og være tilknyttet vårt hovekontor i Fredrikstad.

Du blir ansvarlig for å lede prosjekteringsgrupper fra oppstart prosjekt til sluttført detaljprosjektering.

Vi ser etter deg som trives med å lede faglig sterke team, som våger å utfordre, men er klok nok til å lytte. Du jobber hardt for å nå krevende mål, og vet at suksess ikke kommer av seg selv. Du er selvstendig og planlegger arbeidet effektivt i god tid, med tydelig oppfølging og etterlevelse av planer og tidsfrister. Du tar raske, klare beslutninger med veloverveid risiko, setter ambisiøse men realistiske frister samt setter din ære i å tilfredsstille byggeplassens behov.

For å lykkes i stillingen tror vi du har noen års ledererfaring fra byggeplass eller i rollen som rådgivende ingeniør. Du har fullført utdannelsen på bachelor eller masternivå innen byggfag og er genuint opptatt av at godt prosjekterte løsninger legger grunnlaget for effektiv produksjon og god kvalitet på sluttproduktet. Du trives med å ha mange baller i luften og har gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner.

Vi kan tilby deg en stilling med gode utviklingsmuligheter i et solid selskap i vekst.

Betingelsene er konkurransedyktige og miljøet er inkluderende og godt.

Kontaktpersoner:

Rune Magnussen

Regionsjef, Distrikt Øst

91673612

rune.magnussen@solid.no

Richard Høilund

HR sjef

91673699

richard.hoilund@solid.no

Søk stilling

se video

Vis flere stillinger: