Prosjekteringsleder Førde

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke».

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 13,1 milliarder (2018) og virksomheten har ca. 3 100 ansatte, hvorav 1 800 fagarbeidere og 1 300 funksjonærer.

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeSogn og Fjordane
Søknadsfrist20.01.2020

Veidekke Bygg Sogn og Fjordane utfører bygg- og anleggsoppdrag innen alle kontraktsformer, med vekt på total-, hoved- og samspillsentrepriser. Våre referanseprosjekt favner om både kjøpesentre, bolig- og næringsbygg, offentlige bygg, signalbygg, kraftverk og dammer. Virksomheten i Sogn og Fjordane ledes fra kontoret i Sogndal, og vi har avdelingskontor i Førde, på Sandane og i Volda. Veidekke Bygg har 85 ansatte i Sogn og Fjordane, og en omsetning på ca 300 millioner kroner. Distriktet ledes av Rune Karlsen.

Vil du bli med på å utvikle Veidekke Entreprenør AS sitt avdelingskontor i Førde? Med økende oppdragsmengde skal vi nå styrke laget med en dyktig prosjekteringsleder. Vi bygger kompetanse og kapasitet for videre vekst og ser spennende muligheter fremover!

Helse Førde har gitt oss oppdraget med å bygge Nye Førde Sjukehus, og vi står foran sju spennende år med byggeaktivitet. I tillegg ser vi vekstpotensial i mange områder, og særlig ser vi muligheter innen utvikling og samspill i prosjekter sammen med våre private kunder. I det offentlige markedet ser vi en økning innen pris & design, samspill- og totalentrepriser. Vi trenger derfor flere dyktige medarbeidere ved vårt nyetablerte avdelingskontor i Førde.

Din arbeidsplass blir Førde og Sunnfjord-området, men det er også mulighet til å bli med på spennende prosjekter i samarbeid med våre øvrige avdelinger og medarbeidere i distrikt Sogn og Fjordane.

Arbeidsoppgaver

Som prosjekteringsgruppeleder (PGL) vil du inngå i prosesser fra prosjektutvikling, samspill og tilbud til ledelse av hele prosjekteringsgruppen i gjennomføring. Internt i prosjektene vil du få en sentral posisjon med stort handlingsrom i ledelsen, og ellers jobbe tett med våre øvrige dyktige og kreative medarbeidere.

Eksternt vil du jobbe tett med mange relasjoner til arkitekter, rådgivere, underentreprenører, leverandører og ikke minst mot kunder. Du vil inngå i vårt nettverk av prosjekteringsledere, som i dag teller mange engasjerte personer i hele Veidekke. Vi praktiserer blant annet Virtual Design and Construction (VDC) og Veidekkes eget konsept for involverende planlegging i prosjektering (IPP).

Kvalifikasjoner

Vi ønsker at du har utdanning på høyskolenivå innen bygg- eller tekniske fag. Vi søker primært deg som har allsidig erfaring og bakgrunn i bransjen, men også yngre uten lang arbeidserfaring oppfordres til å søke.

Personlige egenskaper

Vi tror at du vil kjenne deg igjen i, trives med og utfordres av følgende sentrale områder:

  • Godt humør, arbeidsvillig, handlekraftig, liker å jobbe i team og samarbeider godt med andre.
  • Kreativ, inspirerende, strukturert og løsningsorientert. Liker å lede.
  • Fokusert på å levere rett kvalitet til rett tid og i tett samspill med andre. Erfaring fra entreprenør, rådgiver og/eller byggherre vil være en stor fordel.
  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
  • Aktiv bruker av digitale verktøy og delaktig i den digitale utviklingen generelt.
  • Trives i et hektisk miljø, blant både yngre og mer voksne.
  • God kommersiell forståelse

Vi tilbyr

Du får jobbe med spennende prosjekter i Sunnfjord og i resten av distriktet sammen med dyktige og hyggelige kollegaer i et sterkt fagmiljø. Vi ønsker å være en organisasjon der alle blir sett, der det er stor frihet og gode muligheter for involvering og utvikling. Du får ansvar og tillit, og kunder, HMS og kontinuerlig forbedring står øverst på agendaen din. Vi mener det er viktig å ha det gøy på jobben og vi liker både fag og folk!

Du vil inngå i en organisasjon med godt humør og stå-på-vilje, og med en god miks av unge og erfarne innen flere fagfelt. Vi tror at et godt og kreativt samarbeid mellom oss, kunde, arkitekter, rådgivere, underentreprenører og leverandører er nøkkelen til suksess og verdiskapning for alle parter. Videre ser vi behovet for og viktigheten av innovasjon, digitalutvikling og ikke minst det å ta ansvar for miljø og bærekraft.

Du får konkurransedyktige betingelser, herunder bonusordning, aksjeordning for medeierskap og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har bedriftshytter og ulike sosiale arrangementer.

Kontaktperson

Bjørnar Haveland

Avdelingsleder

Telefon 920 23 650

Søk stilling

Vis flere stillinger: