Prosjekteringsleder bygg for vannkraft og trafostasjoner - Oslo

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig og engasjert i kundenes prosjekter med etterspurt kompetanse.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist30.03.2017

Avdeling Vannkraft på Vækerø, utenfor Oslo, består i dag av 25 engasjerte medarbeidere. Vi samarbeider tett med vår tilsvarende avdeling i Trondheim, og med medarbeidere ved andre Sweco kontor i Norge.

Våre kunder er blant annet utbyggere av vannkraftverk i dagen og i fjell, med tilhørende konstruksjoner som dammer, inntak, rørgater og trafoanlegg. De er både private og større regionale aktører. Typiske oppdrag er forprosjekt, utarbeidelse av anbudsdokumenter, tekniske planer, detaljprosjektering og oppfølging av byggeplass. Vi har god tilgang på mange spennende prosjekter, og har en sterk markedsposisjon som er bygd opp i over 90 år.

Arbeidsoppgaver

Vi søker en ingeniør/siv.ing innen bygg/konstruksjon som kan være med å styrke vårt team innen bygg-prosjektering av kraftverk og større trafostasjoner. Følgende oppgaver vil være sentrale i din stilling:

 • Være prosjekteringsleder i ett til flere prosjekt, og selv delta som prosjektmedarbeider i en flerfaglig arbeidsgruppe
 • Arbeide med prosjekter i alle faser fra utvikling av design, utarbeidelse av anbudsdokumenter, detaljprosjektering og oppfølging av bygging.
 • Delta i tilbuds- og markedsarbeid
 • Inneha markedskontakt og foreta kundeoppfølging

Muligheter

Grunnet Swecos markedsposisjon har vi en god ordreinngang av jobber. Det gjør at vi stadig har behov for å styrke staben av teknisk personell som ønsker å jobbe med vassdragsrelaterte oppgaver.

Du vil være tett på kunden og ha ansvar for å drive prosjektering i henhold til kundens ønsker og behov. Motiverte og dyktige medarbeidere vil derfor lett finne seg til rette i et arbeidsmiljø som er kjent for å være svært godt. Gjennom allsidige prosjekter og Swecos målrettede karriereprogram har du gode utviklingsmuligheter og kan se frem mot en spennende hverdag.

Din bakgrunn

 • Du har relevant utdanning som (sivil)ingeniør innen bygg/konstruksjon og minimum 3-5 års erfaring
 • Allsidig erfaring som konstruktør og/ eller erfaring som prosjektleder, anleggsleder, eller byggeleder
 • Erfaring fra kraftselskap, entreprenørfirma og/eller et rådgiverkontor

I tillegg er det ønskelig at du ...

 • har relevant erfaring i bruk av 3D-verktøy
 • har godt humør og er lett å komme overens med
 • er tydelig og klar i din kommunikasjon
 • behersker norsk skriftlig og muntlig
 • har gode skriftlig og muntlig fremstillingsevner
 • kan skape engasjement, og viser vei i krevende situasjoner!

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 14.500 medarbeidere i Europa og 1.400 fordelt på 26 kontorer i Norge, tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden.

Kontaktpersoner:

Sigurd Løvfall

Gruppeleder

977 00 102

sigurd.lovfall@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: