Prosjekteringleder

Oras er Norges ledende VVS-entreprenør med 1,3 milliarder kroner i omsetning. Med 13 avdelinger og over 800 profesjonelle medarbeidere har vi erfaringen og gjennomføringskraften som trengs for å levere skreddersydde og kostnadseffektive vann-, energi- og klimaanlegg til alle typer bygg i hele landet. ?Kundene velger oss fordi vi har kontroll, erfaring og de riktige menneskene for prosjekt og service. Sammen jobber vi på de største og mest profilerte byggeprosjektene i Norge.

For mer informasjon se vår hjemmeside www.oras.no

Firma Oras
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Tenker du kreativt og finner nye bedre løsninger? 

Vil du være med å lede utviklingen av klimaavdelingen og styrke vår posisjon i markedet?

Etter at Oras har blitt en del av Bravida har vi ytterligere styrket vår posisjon i Oslo, Akershus og Buskerud. Klima er en viktig del av vår satsing som totalleverandør, og vi ser nå etter en prosjekteringsleder som kan samle og utvikle vår kompetanse innen prosjektering.

Vår ambisjon er å prosjektere smartere og redusere feil i byggeprosessen, fordi vi er tett på monteringen kan vi se andre innfallsvinkler og bedre metoder. Vi søker derfor en visjonær prosjekteringsleder som søker de aller beste løsningene i våre prosjekter, og som kan overføre dem fra tegnebordet til den praktiske monteringen på byggeplassen. Det vil være store forventninger til deg i selskapet, og du vil ta del i en spennende og lærerik reise mot nye mål. Vi ønsker oss medarbeidere som kan utfordre etablerte sannheter og bidra til at vi utvikler oss.

Vi søker deg som:

  • Er utdannet ingeniør eller sivilingeniør innen VVS eller tilsvarende
  • Har erfaring med prosjektering innen VVS som rådgivende ingeniør eller fra entreprenør
  • Har solid erfaring med prosjektering i BIM

Som prosjekteringsleder vil du arbeide i alle prosjektfaser, utvikle design, utarbeide anbudsdokumenter, detaljprosjektere og følge opp under bygging. I gjennomføring av prosjekter vil du fungere som en støtte for utførende ledd, og ha overordnet ansvar for kvalitetssikring. Stillingen er nyopprettet og vil rapportere til leder for klimaavdelingen i Oslo.

Personlige egenskaper

  • Du liker å lede et team og skape gode resultater
  • Strukturert og planleggende
  • Du kommuniserer godt og ser verdien av å gjøre dine medarbeidere gode
  • Du viser vei i krevende situasjoner
  • Du er engasjert og har godt humør
  • Du er dyktig til å skape gode relasjoner som blir til langvarige kundeforhold

For at du skal trives og gjøre ditt beste vil vi gi deg gode betingelser og utviklingsmuligheter. I tillegg vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal lykkes i en selvstendig rolle. Hos oss får du muligheten til å jobbe i et av Norges mest profesjonelle team, på flere av de mest spennende byggeprosjektene i tiden fremover. Trives du i et dynamisk og sterkt miljø der teamet er den viktigste suksessfaktoren, vil du lykkes i vår klimaavdeling.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved André Haaland, tlf. 970 77 785 eller Stine Lundberg, tlf. 454 33 549.

Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV via denne siden så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Oras.

Vis flere stillinger: