Prosjektcontroller

AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Anleggsvirksomheten omfatter også nybygging og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg. Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass som utføres i Norge.

FirmaAF Anlegg
FylkeOslo
Søknadsfrist23.09.2018

AF Anlegg er i en svært positiv utvikling og har flere spennende pågående og kommende prosjekter over hele landet. Med på denne reisen trenger vi en dyktig fagperson innen økonomi, som liker å jobbe i team og trives med å være ute i prosjekt der verdiene skapes. Stillingen er utfordrende og variert, og innebærer økonomisk oppfølging og rapportering på vegne av et eller flere prosjekt.

Nysgjerrig på arbeidshverdagen i AF? Følg AF Gruppen på Snapchat på af_gruppen.

Arbeidsoppgaver

Som prosjektcontroller vil du ha ansvar for økonomistyringen i prosjektet. Du vil styre månedlige prosjektgjennomganger, kvalitetssikre prosjektvurderinger, og støtte prosjektleder og øvrig prosjektorganisasjon i den generelle økonomistyringen.

I tillegg vil du ha ansvar for løpende kontroll av kontantstrøm i prosjektet, samt månedlig resultatrapportering og oppdatering av estimater. Du skal sørge for at alle forhold angående regnskapsførsel, lønnssystemer og -utbetalinger er i henhold til avtaler, lover og regler, og bistå med oppfølging av garantier og forsikringer.

AF Anlegg har prosjekter over hele landet, og våre ansatte pendler til prosjekt enten på ukesbasis eller i turnusordning med friuker. Prosjektcontrollere jobber som regel firedagersuke mandag til torsdag, med fri fredag til søndag.

Kvalifikasjoner

Kandidatene vi leter etter har økonomiutdanning på minimum bachelornivå med gode resultater.

Du må beherske norsk og engelsk både skriftlig og muntlig.

Det er et krav at du kan ukependle til prosjekter over hele landet.

Egenskaper

Som person er du nysgjerrig, resultatorientert, og har stor arbeidskapasitet. Hos oss får du en god del frihet i arbeidshverdagen, men dette krever at du selv evner å strukturere arbeidsdagen, og at du viser initiativ og tar selvstendig ansvar for oppgavene dine.

Arbeidshverdagen i prosjekt kan være hektisk, og du må klare å holde oversikt, omstille deg raskt, og skille mellom viktige og mindre viktige oppgaver. Du jobber nøyaktig, overholder tidsfrister, og trives med en kombinasjon av rutinearbeid og mer analytiske oppgaver.

Som ukependler tilbringer man mye tid sammen med kollegene, så det er viktig at du trives med å være sammen med andre, og ønsker å bidra positivt til arbeidsmiljøet.

Vi tilbyr

I AF Gruppen blir du del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg og innen nye fag- og ansvarsområder.

Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser, og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Gjennom ulike aksjeordninger vil du også få muligheter til gunstige avtaler for eierandeler i bedriften.

Hvis du har spørsmål om stillingen er det bare å ta kontakt.

Stikk gjerne innom nettsiden vår for å bli bedre kjent med oss.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontaktperson:

Christian Roth

Økonomidirektør

+47 415 45 732

Christian.Roth@afgruppen.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: