Prosjektansvarlig/Teknisk inneselger

LK Systems AS er en del av Nordens mest toneangivende VVS-leverandører og er et datterselskap i konsernet Lagerstedt & Krantz AB. Vårt spesialområde er egenutviklede systemer for vannbåren gulvvarme, tappevann, radiatorvarme, gatevarme og avløp. Vi skreddersyr også prefabrikerte fordelerskap for sanitær og varme. Våre produkter selges via norske rørgrossister. 

I Norge er vi i dag 15 medarbeidere i et godt arbeidsmiljø, omsetter for rundt 80 millioner NOK og har hovedkontor og lager på Økern i Oslo. Vi mener det er mulig å forbedre alt vi gjør; en enklere måte, en smartere måte og en mer bærekraftig måte. I vårt arbeide er vi opptatt av kvalitet og miljø og er bla. miljøsertifisert etter ISO 14001:2015 og 9001:2015. Våre verdier er langsiktighet, mot og lekenhet. For mer informasjon om oss, se www.lksystems.no.

Firma LK Systems
FylkeOslo
Søknadsfrist27.01.2020

Prosjektansvarlig/Teknisk inneselger

Din nye rolle

Hovedoppgaven er å understøtte salget og lønnsomheten av LK Systems produkter i Norge ved å drive teknisk innesalg, support, prosjektering og masseuttak av varme-kjøle og sanitæranlegg til våre kunder og samarbeidspartnere. Du vil være en del av vår tekniske avdeling på Økern i Oslo som i dag har 5 medarbeidere. Du rapporter til Teknisk sjef.

Dine arbeidsoppgaver

  • Tegne og beregne varme, kjøle- og sanitæranlegg i samarbeide med salgsavdelingen
  • Utarbeide tilbud med de riktige og enklest mulige løsningene
  • Teknisk support/rådgivning til kunder og egen salgsavdeling
  • Ved behov delta på prosjekteringsmøter og kundeaktiviteter
  • Skape godt samarbeid med kunder, konsulenter og internt.

Også andre arbeidsoppgaver kan bli gitt, eks. hvis interne prosjekter i selskapet.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

Du har enten VVS teknisk kompetanse som rørlegger, rørleggermester eller fagskoleingeniør eller er utdannet teknisk tegner med relevant erfaring. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.

Vi ser gjerne at du har noe erfaring med og kunnskap om teknisk tegning basert på AutoCAD (for de med VVS teknisk kompetanse) og noe system- og prosjektforståelse. Erfaring med bruk av Revit/BIM er positivt, men intet krav.

Du er videre:

  • Trygg, tydelig og tillitvekkende
  • Strukturert, løsningsorientert og arbeidsom
  • Samarbeider konstruktivt med andre, deler kunnskap, erfaring og informasjon
  • God til å uttrykke deg skriftlig og muntlig på norsk.

Vi kan tilby deg

Selvstendige, spennende og varierte arbeidsoppgaver i et selskap i vekst og utvikling. En oversiktlig organisasjon og gode beslutningsprosesser. Bred kontaktflate med gode påvirknings- og utviklings muligheter. Et godt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø preget av høyt faglig engasjement og vilje til å utgjøre en forskjell. Konkurransedyktige betingelser. Vi må nevne at vi også har fri parkering og gratis ladning av el-bil.

LK tilbyr deg en trygg arbeidsplass med en lønnsom og positiv bedriftskultur. Vårt utgangspunkt er at alt kan forenkles og forbedres. Derfor etterstreber vi alltid å utvikle smartere og mer holdbare løsninger for kundene våre. Vi elsker det vi gjør.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 91706467 eller teknisk sjef Ole Andreas Valnes på 95765858. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Vi imøteser din CV og søknad.

Søknadsfrist 27.1.2020.

Søk stilling

Vis flere stillinger: