Prosjekt- og regiondirektør

Forretningsområdet NCC Building er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftig bygging av boliger, kontorer, offentlige lokaler og renovering. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø.

FirmaNCC Building
FylkeOslo
Søknadsfrist20.01.2019

PROSJEKT- OG REGIONDIREKTØR

Ledelse - Organisasjonsutvikling – Lønnsomhet - Vekst

NCC Building Norway har etter noen krevende år satt i gang en stor omstillingsprosess hvor strategi, organisasjon og kompetanse blir tydeliggjort og til en viss grad redefinert. Samspill, tidligfase, spesialisering og digitalisering blir viktige suksesskriterier på reisen fremover. Likeså sterkere fokus på godt lederskap og kvalitet i prosjektgjennomføringen.

For å lykkes med denne endringen trenger derfor NCC Building Norway flere dyktige, ambisiøse og utviklingsorienterte ledere. Vi søker derfor nå etter en ny Prosjekt- og regiondirektør for region Operations Oslo & Central. Dette er den desidert største regionen i NCC Building Norway med et stort potensial for lønnsom vekst. Vi tror derfor timingen for rett person er ideell. Nå ser NCC fremover, og rette vedkommende vil derfor få en unik mulighet til å utvikle sin organisasjon, bygge sitt team og fokusere på morgendagens muligheter. Vi oppfordrer talenter med ambisjoner om å lede fremtidens entreprenør om å søke.

Vår nye Prosjekt- og regiondirektør vil rapportere til leder av NCC Building Norway og bli en del av ledergruppen. Arbeidsted kan være ved NCC sitt hovedkontor på Brynseng i Oslo, eller i våre nye lokaler på Kjellstad ved Drammen.

For mer informasjon eller en uforpliktende samtale om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rådgiver i Amrop Delphi:
Arne Gunnar Dokken, Managing Partner, tlf.: +47 900 46 689/ e-post: kontakt@amropdelphi.no

For å søke på stillingen, vennligst følg denne linken: Annonsen hos Amrop Delphi

Søknadsfrist: snarest og senest innen 20. januar 2019

Kontaktpersoner:

Arne Gunnar Dokken
Managing Partner, Amrop Delphi
+47 900 46 689
kontakt@amropdelphi.no

Vis flere stillinger: