Prosjekt- og byggeledere Trondheim

OPAK er et familieeid kunnskapsmiljø med rundt 120 høyt kvalifiserte medarbeidere som yter tverrfaglig rådgiving til kunder i bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedet. Vi bistår kunden gjennom hele prosjektets levetid ± fra idé til gjenbruk, hvor vi har som visjon å levere over forventning. OPAKs tjenester skal dekke kundens behov, krav og forventninger med hensyn til kvalitet, miljø og kostnader.

OPAK er et solid selskap med en sunn og god økonomi, og feiret 50 år i 2014. Vår lange historie, størrelse og posisjon er et resultat av tillit fra våre oppdragsgivere, høyt kvalifiserte medarbeidere og et stabilt og langsiktig eierskap. Vi skal fortjene tillit ved å skape merverdi for våre kunder, vi skal ha høy kompetanse i alt vi gjør, vi skal være nyskapende og vi skal være uavhengige.


Firma OPAK
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

OPAK har vært aktiv i Trondheimsmarkedet i over 20 år og har bygget sterke kunderelasjoner og en solid prosjektportefølje, særlig innen vei, VA og prosessanlegg. Vi har klare ambisjoner om å videreutvikle et lokalt forankret og kortreist fagmiljø med høy kompetanse de kommende 20 årene. OPAK Trondheim er under etablering hvor alle ansatte får muligheten til å komme inn på eiersiden og ta del i utviklingen. Vi er i dag et godt sammensveiset team med et godt arbeidsmiljø, og en god og langsiktig ordrereserve gjør at vi har plass til flere.

Har du lyst til å bli en del av et miljø der du får ta del i verdiskapningen, der du har innvirkning på din egen utvikling, der det er rom for nysgjerrighet og kreativitet, og der vi hver dag jobber for å skape merverdi for våre kunder slik at forventningene overgås? Da er vi interessert i å komme i kontakt med deg.

Vi er for tiden på jakt etter to prosjekt- og byggeledere, primært til anleggsprosjekter.

Vi ønsker fortrinnsvis at du har følgende bakgrunn:

  • Utdanning som ingeniør eller sivilingeniør innen bygg- og anleggsfag.
  • Erfaring fra bygg- og anleggsbransjen.
  • God bransjekunnskap og stort nettverk.
  • God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning.

Nyutdannede med fagprofil eller interesse for anleggsbransjen oppfordres også til å søke.

Kan dette være noe for deg? Ta kontakt med oss så finner vi sammen ut om vi er rett for hverandre.

Kortfattet søknad og CV sendes til HR-ansvarlig karine.lundby@opak.no.

For spørsmål angående stillingen, ta kontakt med enten regionsleder Espen Hoøen på tlf. 954 59 354 eller senior prosjektleder Tore Movinkel på tlf. 991 06 026.

For å lese mer om OPAK, våre prosjekter og tjenesteområder, gå inn på www.opak.no.

Vis flere stillinger: